Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:35

Δ.Σ. Πρέβεζας: Εργοτάξιο και Εργαζόμενοι το ζήτημα της “Ανυπότακτης κίνησης”-Τι είπαν Γεωργάκος, Ροπόκης

525 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/05/2020, 11:22 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη από την παράταξη της “Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας” ο Μιχάλης Γεωργούλης αναφέρθηκε στο ζήτημα του εργοταξίου του δήμου Πρέβεζας, για το οποίο είπε ότι εκεί υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία του δήμου και δεν γίνεται να μην ασφαλίζεται η πόρτα, ενώ αναφορικά με τις WC στο εργοτάξιο του Δήμου Πρέβεζας, έκανε λόγο για υγειονομική βόμβα. Αναφορικά με τους εργαζόμενους τόνισε ότι υπάρχει το ζήτημα του ανθυγιεινού της εργασίας των εργαζομένων στο δήμο, ενώ έθεσε και ζήτημα  αδειών που δεν έχουν πάρει εργαζόμενοι.

Παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, τόνισε ότι η κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή στο εργοτάξιο του δήμου Πρέβεζας, ήταν περίπου… χαόδης! Ο κ. Γεωργάκος εξήγησε προς το σώμα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ότι όποιος δει το φωτογραφικό υλικό από το εργοτάξιο, μόλις ο ίδιος ανέλαβε δήμαρχος Πρέβεζας, τότα θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Από την πλευρά του ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που το εργοτάξιο θα πάρει στην τελική του μορφή, την λειτουργικότητα που οφείλει να έχει.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Ευάγγελος Ροπόκης, τόνισε ότι μέχρι τέλους του προηγούμενου έτους, είχαν δοθεί όλες οι άδειες στους εργαζόμενους, ενώ εξέφρασε κι ένα τρόπον τινά παράπονο για τους εργαζόμενους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί οι άνθρωποι στον τομέα της καθαριότητας δικαιούται και αξίζουν να πάρουν κι αυτοί επίδομα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα