Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:53

Δήμος Ηγουμενίτσας : Συνάντηση για την επαναλειτουργία των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης

468 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2020, 6:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Εν όψει της σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου με τον Προϊστάμενο της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Κοτσίνα, τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ηλία Λώλη και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Τσώνη και κ. Κωνσταντίνο Κιτσάτη. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, αφού εκτιμήθηκε συνολικά η κατάσταση, δόθηκε έμφαση στην εντατικοποίηση των μέτρων καθαριότητας και υγιεινής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των σχολείων θα πραγματοποιείται σχολαστικός καθαρισμός των σχολικών εγκαταστάσεων καθώς και συστηματικός εξαερισμός των αιθουσών τους και θα υπάρχει επάρκεια μέσων ατομικής καθαριότητας στις τουαλέτες και αντισηπτικών στις αίθουσες. Επιπρόσθετα, ο Δήμος θα προβεί σε συμπληρωματικές απολυμάνσεις των σχολείων. 

Είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά, στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία με απόλυτη τάξη και ασφάλεια. 

Είναι χρέος όλων μας να ενδυναμώσουμε και να αποφορτίσουμε τους εφήβους καθώς διανύουν ένα κρίσιμο στάδιο της ζωής τους. Αισιοδοξούμε ότι με τη βοήθεια αλλά και υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκομένων μερών, όλα θα πάνε καλά.

#μένουμε_ασφαλείς_στον_Δήμο_Ηουμενίτσας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα