Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:58

“Γλεντώντας” με την υπέροχη τουριστική καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας- Του Σπύρου Πλέουρα

939 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/05/2020, 12:03 πμ | 0 σχόλια

 

 

Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι, είναι υπέροχοι πιστέψτε με! Και εκεί που ακούς για πολιτικό ή για επιστήμονα ότι “Αυτός είναι χρόνια μπροστά” η Δημοτική αρχή Πρέβεζας είναι σίγουρα ένα χρόνο… μπροστά. Στο 2021 ντε που που συμπληρώνονται 200 χρόνια Ελεύθερης Ελλάδας από την Επανάσταση του 1821.

Ε, να μην το κολλήσουμε και στον τουρισμό το “Be free” που μεταξύ μας όπως λέει ο άνθρωπος που έχω χαρακτηρίσει “φωνή της λογικής” θυμίζει κάρτες, κάρτες κινητού ή κάτι άλλο.

Πρέπει να κάνανε μεγάλη έρευνα για να βγάλουν αυτή την τουριστική καμπάνια (κάνει κρα από μακριά ότι είναι εργατοδουλειά μηνών, αμέτρητες ώρες βέβαιαιαα), εκεί στη δημοτική αρχή Πρέβεζας,  αφού με το που αναρτήσαμε το δελτίο, δέχθηκα καταιγισμό μηνυμάτων από τουριστικές περιοχές της Ελλάδας που τρέμουν ότι θα χάσουν μεγάλο κομμάτι του τουρισμού τους λόγω αυτής της καμπάνιας. Είναι δυνατόν να μη τους πιάσουν τρέμουλα και να μη τους λούζει κρύος ιδρώτας με αυτό το μεγαλείο;

Σχολίασε και με ανάρτηση η Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη, την εξυπνάδα, που έκαναν με το hashtag στο δήμο Πρέβεζας ως εξής:

“Δε γνωρίζω ποιος τα εμπνεύστηκε ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ότι δε θα λειτουργήσουν γιατί είναι λάθος!

#ΠΡΕΒΕΖΑ_ΑΣΦΑΛΕΙΑ_&_ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

#PREVEZA_BE_SAFE_BE_FREE!

1. Ο χαρακτήρας & δε χρησιμοποιείται και δεν αναγνωρίζεται. Οπότε το πρώτο hashtag καταλήγει ως #ΠΡΕΒΕΖΑ_ΑΣΦΑΛΕΙΑ_
2. Δε χρησιμοποιούνται θαυμαστικά αφού δεν αναγνωρίζονται ως μέρος του hashtag
3. Συνήθως χρησιμοποιούνται 1-3 λέξεις
4. Προτείνεται να χρησιμοποιούνται πεζά και όχι όλα κεφάλαια
5. Προτείνεται να αποφεύγεται η κάτω παύλα και οι λέξεις να χωρίζονται με το αρχικό τους κεφαλαίο
Τα hashtags πρέπει να είναι φιλικά στο χρήστη. Άλλο σλόγκαν άλλο hashtag!

Υπάρχουν αρκετοί μαρκετίστες στην πόλη, οι οποίοι καλό θα ήταν να έχουν ερωτηθεί συμβουλευτικά. Προλαβαίνετε!”

Αυτά έγραψε και έχει απόλυτο δίκιο, τι γκάφα ήταν και  αυτή; Και ξέρετε κύριοι της δημοτικής αρχής η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Κύριε Δήμαρχε, πριν δύο μέρες δεν είχες συνάντηση με τον αδερφό της Άννας, τον Κώστα για τον τουρισμό; Γιατί δεν τον ρωτούσατε τον άνθρωπο; Εκτός πια κι αν περνιέστε για ξερόλες, προσέξτε γιατί εκτίθεστε για μια ακόμη φορά.

Και δεν είναι ότι εκτίθεστε μόνο εσείς, αλλά εκτίθεται κι ένας ολόκληρος δήμος  εκτίθενται και οι δημότες Πρέβεζας, με την προχειρότητα και τις “Εμπνεύσεις” σας.

Έλεος εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα από εσάς, πάντα μας επιφυλάσσετε και κάποια έκπληξη;

Βρίσκετε μια διαμορφωμένη κατάσταση στον τουρισμό στο δήμο Πρέβεζας κύριε δήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής αρχής Πρέβεζας και για να υπάρξει αυτή η ροή τουριστών Ελλήνων και ξένων κάποιοι κόπιασαν όλα αυτά τα χρόνια, με μεθοδικότητα, με εργασίες, με τουριστικές εκθέσεις, με τουριστικές προβολές, άλλοι με επενδύσεις (βλέπε μαρίνα) και ήρθατε εσείς να το υποβαθμίσετε κι αυτό; Είναι δύσκολο βέβαια να το υποβαθμίσετε διότι οι προσπάθειες από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Στράτο Ιωάννου, από τις Ενώσεις Ξενοδόχων,  το Επιμελητήριο ακόμα και  την προηγούμενη δημοτική αρχή που είχε κάνει master plan για τον τουρισμό,  δε σας αφήνουν και πολλά περιθώρια, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνετε.

Και έστειλε και η Ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” δελτίο τύπου που σας έχει κύριε δήμαρχε σε φωτογραφία να καμαρώνετε πάνω σε μία μπουλντόζα. Μα τι είστε τέλος πάντων; Ισοπεδωτές; Θα θα Ισοπεδώσετε όλα; Δε θα δημιουργήσετε τίποτα ;

Με το ζόρι να δείξετε Μήνα Μάη, ότι έχετε προετοιμαστεί για τον τουρισμό; Είναι αφελείς οι δημότες Πρέβεζας; Πιστεύετε ότι τους πείθετε ; Βγήκε ο δήμαρχος σε δύο Κανάλια με συνολικό χρόνο 12 λεπτά και πρέπει να πανηγυρίζουμε; Δηλαδή για τον Πολύκαρπο που έχει βγει σε όλα τα κανάλια και αν προσθέσεις τον χρόνο που έχει βγει είναι ώρες, τι θα πρέπει να κάνουμε; Να βγούμε με τα… εσώρουχα στα μπαλκόνια;

Πρέβεζα-Ασφάλεια λέει! Τι είναι αυτό; Ανακοίνωση της τροχαίας; Μα θα τρελαθούμε τελείως; Πρέβεζα-Ασφάλεια Ελευθερία,  αυτό μας γυρίζει πίσω στη δεκαετία του 70, στο Ψωμί παιδεία Ελευθερία. εποχές Πολυτεχνείου ζούμε μες στο καλοκαίρι; Να έχουμε το νου μας μη σκάσει μύτη και κάνα τανκς;

 

Αμ το άλλο, με το βίντεο για το Μονολίθι, κύριοι της Δημοτικής αρχής το βίντεο αυτό έχει βγει όπως φαίνεται από το Youtube από το 2016 και μου το πέρασε inbox  δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας (Αντιδήμαρχος, Αντιδήμαρχοι δεν είναι όλοι εκεί εκτός από τον Μήτσο τον Καραμανίδη;). Καλέ μου άνθρωπε δε θα σε ρωτήσω αν ξέρεις από… βέσπα, ξέρεις  όμως  ότι αυτό το βίντεο είναι από το 2016? Σε ρωτάω γιατί μπορεί να σου είπαν οι δικοί σου ότι αυτοί το έβγαλαν. Ούτε ένα βίντεο δεν έχουν βγάλει για την τουριστική προβολή του Δήμου Πρέβεζας και έχουμε 16 Μάη!

 

Και Επειδή αυτή η τουριστική σας καμπάνια, πιστέψτε με πρόσφερε πολύ γέλωτα σε δημότες της Πρέβεζας, προσωπικά πιστεύω ότι μας γυρίζει χρόνια πίσω στη δεκαετία του 70. Εκεί μας πήγατε 50 χρόνια πίσω! Τότε που ο Καλογιάννης τραγούδαγε Έχουν ρίξει παραγάδι, “Σας αρέσει η Ελλάδα μις;.τι θα κάνετε το βράδυ; do you like φροϋλάϊν the Greece;”. Άμα δούμε και τίποτα καμπάνες παντελόνια, ανοιχτά πουκάμισα με τρίχες και να σκάει η καδένα από μέσα, κανονικά Greek Καμάκια της δεκαετίας του 70! Γι’ αυτό με αγάπη σας αφιερώνω κύριε Γεωργάκο, το τραγούδι του Καλογιάννη, ωραίο δεν είναι;

Άντε και του χρόνου η καμπάνια, να μας πάει στα 80’ς μετά  στα 90’ς που είναι και το φόρτε μας. Ο Χριστός και η Παναγία!

Ο τουρισμός είναι ένας σοβαρός κλάδος, σοβαρότατος και για τον πολιτισμό μας και για την οικονομία μας, απαιτεί επιστημονική προσέγγιση, απαιτεί γνώσεις, εμπειρίες ε και είναι κοινό μυστικό ότι δεν το έχετε εκεί στη δημοτική αρχή Πρέβεζας, πως να το κάνουμε δηλαδή; Συμβουλευτείτε τουλάχιστον ειδικούς, συνεργαστείτε με ειδικούς, μην κάνετε του κεφαλιού σας, είναι κρίμα δηλαδή για τον τόπο και για τους δημότες! Δε τους λυπάστε; Η αλήθεια είναι πάντως ότι είστε υπέροχοι, διασκεδάζετε πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο! εύγε!

Σπύρος Πλέουρας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα