Παρασκευή, 26/04/2024 | 21:17

Γιάννης Δαρδαμάνης : Από τις νηφάλιες πολιτικές φωνές που χρειάζεται κάθε δημοτικό συμβούλιο

724 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/05/2020, 12:11 μμ | 0 σχόλια

 

 

Άνθρωπος είναι και όπως κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει και τις έντονες στιγμές του, κανείς όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας Γιάννη Δαρδαμάνη, για λεονταρισμούς, για μεγαλομανία και για απαγόρευση διατύπωση διαφορετικής άποψης από αυτή που έχει ο ίδιος.

Ο Γιάννης Δαρδαμάνης άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις απόψεις του στο σύνολό τους, είναι μια νηφάλια πολιτική φωνή του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και μέσα σε όλα τα άλλα προτερήματά του, της ικανότητάς του να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές, δεν μπορεί να μη του αναγνωρίσει κάποιος το γεγονός ότι στέκεται με επάρκεια σε μια σειρά από ζητήματα ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας.

Κάποτε στην Ελλάδα οι ψηφοφόροι έβγαζαν Πρωθυπουργό τον Σημίτη, ναι τον Σημίτη του Χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών έργων, την τρύπα 2 δις στο υπουργείο πολιτισμού κ.α. άλλοι τον χαρακτήριζαν “Τίμιο Γυμνασιάρχη” το προτέρημά του ήταν ο νηφάλιος πολιτικός του λόγος κι ας έκανε αμέτρητα σαρδάμ.

Σήμερα βγαίνει ολο αυτό το διάστημα ο “Τσιόδρας” στους τηλεοπτικούς δέκτες και είναι αγαπητός στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, γιατί πολύ απλούστατα είναι μια νηφάλια επιστημονική φωνή.

Ο Γιάννης Δαρδαμάνης, παρά τη μαχητικότητά του, τα ιδεολογικά του πιστεύω, αποτελεί μια νηφάλια πολιτική φωνή που είναι υπέρο το δέον χρήσιμη στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και αιρετά όργανα, τέτοιες φωνές, φωνές της λογικής είναι απαραίτητες!

Την Πρωτομαγιά εθεάθη σε αποστολή με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. Άνθρωποι που αγαπάνε τα λουλούδια, που έχουν νηφάλιο πολιτικό λόγο, να μην τους φοβάσαι, να τους εμπιστεύεσαι, γιατί είναι βέβαιο ότι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν τους συνανθρώπους τους και δίνουν και τη ψυχή τους για το σύνολο της κοινωνίας!

Καλό μήνα σε όλους και σε όλες!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα