Παρασκευή, 29/03/2024 | 18:01

Ύστερα από 20 και πλέον χρόνια PREVEZA CUP λόγω COVID 19, δεν θα γίνει!

555 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/04/2020, 8:03 πμ | 0 σχόλια

 

 

Δυστυχώς ύστερα από 20 και πλέον χρόνια PREVEZA CUP λόγω COVID 19, η πόλη μας θα στερηθεί ένα παγκόσμιο αθλητικό και πολιτισμικό πρωτάθλημα.
Θυμίζω οτι η ΕΦΟΑ ύστερα από πρόταση του Προέδρου Σπύρου Ζαννιά , ήταν η πρώτη ομοσπονδία να ακυρώσει τον αγωνιστικό προγραμματισμό του πρώτου εξαμήνου  για τους ανωτέρω λόγους προστατεύοντας  την υγεία και το ευ ζην των αθλητών.
Ο Διευθυντής του PREVEZA CUP
Αντιπρόεδρος Ε .Ε. ΕΦΟΑ και Πρόεδρος Επιτροπής Αγωνιστικού και Πρωταθλημάτων ΕΦΟΑ

”Οι σημερινές ανακοινώσεις από το All England Lawn Tennis Club και το LTA να ακυρώσουν  τα πρωταθλήματα, Wimbledon και της βρετανικής grass court περιόδου αντίστοιχα, περιλαμβάνουν την ακύρωση των εκδηλώσεων του ITF’s grass court για την παγκόσμια περιοδεία τένις του ITF και του UNIQLO Wheelchair Tour. Σε ανταπόκριση στην συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19, το ITF ανέστειλε επίσης το ITF World Tennis Tour μέχρι τις 13 Ιουλίου 2020, ευθυγραμμίζοντας την απόφαση της ATP και της WTA να παρατείνουν τις αναστολές των αντίστοιχων περιοδειών. Επί του παρόντος, τα τουρνουά που πραγματοποιούνται από τις 13 Ιουλίου 2020 και μετά εξακολουθούν να σχεδιάζουν να συνεχίσουν σύμφωνα με το δημοσιευμένο πρόγραμμα. Εκτός από την αναστολή της  ITF World Tennis Tour Juniors Ανδρών – Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου όλων των πρωταθλημάτων της ITF Junior Team), UNIQLO Wheelchair Tennis Tour, ITF Beach Tennis World Tour, και ITF Seniors Tour μέχρι τις 13 Ιουλίου 2020. Αυτό περιλαμβάνει την αναβολή του Παγκόσμιου Κυπέλλου ITF Beach Tennis που πρόκειται να λάβει χώρα στη Μόσχα τον Ιούλιο.”

 

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα