Σάββατο, 20/04/2024 | 01:46

ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση : Σάρωσε το “Πρωταπριλιάτικό μας” και που υπάρχει αλήθεια!

643 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2020, 6:59 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με το βλέμμα αλλά και τη σκέψη στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του γενικού νοσοκομείου Πρέβεζας, γράφτηκε το “πρωταπριλιάτικο” κείμενο της ΤΟΜΗΣ στην Ενημέρωση που βγήκε στο… διαδίκτυο 12.02 Τετάρτη 1η Απριλίου 2020. Τα συστατικά της επιτυχίας του; Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και το μεγάλο κοινωνικό της έργο, επίσης το γεγονός ότι ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος έχει θητεύσει διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας και βέβαια ο τομέας της υγείας που είναι στο επίκεντρο των γεγονότων αλλά και του ενδιαφέροντος για ευνόητους λόγους περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτή την περίοδο.

”  Κίνηση ματ του δημάρχου Πρέβεζας για θωράκιση του νοσοκομείου- ικανοποίηση της διοίκησης του νοσοκομείου “. ο τίτλος και έγινε κυριολεκτικά viral! Πολλά τ συγχαρητήρια, πολλά τα μπράβο κλπ, η τελευταία παράγραφος βέβαια του κειμένου έδειχνε καθαρά  … Πρωταπριλιά : “Ασφαλώς και έχει θητεύσει ως διοικητής  και μάλιστα με επιτυχία  ο νυν δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος όμως δεν ανήκει στις αρμοδιότητές του, η θωράκιση του νοσοκομείου Πρέβεζας και συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, έχει η Περιφέρεια Ηπείρου και όχι οι δήμοι. Πρωταπριλιά λοιπόν σήμερα, καλό μήνα σε όλους και σε όλες!  Θα δώσουμε τις μάχες μας, θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε!”

Σε ότι αφορά τη συνεργασία του δήμου Πρέβεζας με τη διοίκηση του νοσοκομείου, όλα δείχνουν ότι είνι σε πολύ καλά επίπεδα. Ο Δήμος έχει συνδράμει και στηρίζει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, όπως έγινε και με την αιμοδοσία, αλλά και την απολύμανση πρόσφατα και όχι μόνο.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι όλοι οι φορείς που “ενεπλάκησαν” στο σενάριο του πρωταπριλιάτικου θέματος της ΤΟΜΗΣ στην Ενημέρωση, διαθέτουν χιούμορ κι αν κάπου προκλήθηκε μια μικρή αναστάτωση, ζητάμε συγνώμη. Καλό Μήνα σε όλους και σε όλες!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα