Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:38

Συνελήφθη Αιγύπτιος για βιασμό και ληστεία

558 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2020, 1:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μια περίεργη υπόθεση για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος, είναι αυτή ανάμεσα σε 19χρονο Αιγύπτιο και 20χρονη που περπατούσε αμέριμνη, χωρίς να μπορούσε να φανταστεί ίσως  το μαρτύριο που την περίμενε.

Συγκεκριμένα : Ήταν γύρω στις δύο τα ξημερώματα στο τέλος του περασμένου Φεβρουαρίου, κάπου στα Πατήσια. Η 20χρονη περπατούσε στον δρόμο όταν ο νεαρός Αιγύπτιος την πλησίασε. Την απείλησε και της ζήτησε ό,τι χρήματα είχε πάνω της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο. Η έντρομη κοπέλα πίστεψε ότι η περιπέτειά της είχε τελειώσει. Όμως δεν ήταν έτσι… Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 19χρονος δεν σταμάτησε εκεί και τη βίασε μέσα στον δρόμο. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής. Η 20χρονη, με όσο κουράγιο της είχε μείνει, έκανε καταγγελία για το περιστατικό και προσπάθησε να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορούσε στους αστυνομικούς. «Το γεγονός ότι η επίθεση είχε γίνει στον δρόμο είχε για εμάς αρκετές δυσκολίες στη διερεύνηση της υπόθεσης. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ήταν νύχτα και οι όποιες εικόνες μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε δεν θα ήταν εύκολα αξιοποιήσιμες» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Τελικά την περασμένη Παρασκευή οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό Αιγύπτιο και τον συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε, δεν είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για οποιοδήποτε αδίκημα. Ωστόσο, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν ο νεαρός να έχει κάνει και άλλες επιθέσεις και να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ.) ELGAMASY (ον.) MOHAMED του MAGDY και της SMAH, που γεννήθηκε την 9-9-2001 στην Αίγυπτο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα