Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:57

Πρέβεζα : Στην Οδό Ιθάκης ψάχνουν την… “Ιθάκη” τους με κράνη από τα ορυχεία!

613 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/04/2020, 1:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αν μη τι άλλο. είναι ευρηματικοί στα σχόλια άνθρωποι. ακόμα κι όταν καυτηριάζουν καταστάσεις, που κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι.

Την μεγάλη Τρίτη 14 Απρίλη συνεργείο του δήμου Πρέβεζας ανέλαβε να επιδιορθώσει και να αλλάξει λάμπες της ΔΕΗ, που δεν λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει σκοτάδι σε περιοχές της Πρέβεζας.

Δημοσιεύσαμε στιγμιότυπα τόσο από τη Λεωφόρο Ειρήνης, όσο και από την οδό Αντιτάνων, ωστόσο στην οδό… Ιθάκης, ψάχνουν ακόμα την… Ιθάκης τους αφού και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει εμφανιστεί συνεργείο του δήμου Πρέβεζας να επιδιορθώσει ή να αλλάξει τους λαμπτήρες.

Το σχόλιο του Γιώργου στο διαδίκτυο  είναι και ευρηματικό και καυστικό για την κατάσταση : “Οδός Ιθάκης κοντά στο γήπεδο εδώ κ καμιά βδομάδα μπορεί κ ποιο πολύ βγάλαμε τα κράνη από τα ορυχεία αυτό με το φως ντε .αλλά τι το θέλουμε το φως δήμαρχε έχουμε καραντίνα .να έρθεις ξανά σε 3,5χρονια .”

Ελπίζουμε ότι και στην Οδό Ιθάκης θα βρεθεί συνεργείο του δήμου Πρέβεζας το συντομότερο δυνατό, για να δώσει  λύση στο πρόβλημα και οι άνθρωποι εκεί και να βρουν την… Ιθάκη τους και να δουν…  το φως το αληθινό!

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα