Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:20

Πρέβεζα : Πλημμύρισαν φως στην οδό Ιθάκης-Άγιες μέρες που είναι, γίνονται θαύματα!

740 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2020, 10:22 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Πέρασαν περίπου 10 μέρες στην Οδό Ιθάκης στην Πρέβεζα (κοντά στο γήπεδο) για να ανάψουν οι δύο λάμπες της ΔΕΗ. Δεν ξέρω αν άξιζε η προσμονή για τους κατοίκους αυτής της συνοικίας της Πρέβεζας, αλλά μπορούν να ισχυριστούν οι άνθρωποι ότι είδαν το… φως το αληθινό; Μπορούν να νιώσουν ότι πλημμύρισαν φως; Μπορούν να αισθανθούν ότι έγινε ένα μικρό θαύμα Άγιες μέρες που είναι;

 

Είναι κρίμα πραγματικά εν έτει 2020 συμπολίτες μας να μην έχουν εξασφαλισμένα ούτε ζητήματα που σε άλλες κοινωνλίες είναι αυτονόητα. Άναψαν οι δύο λάμπες πήγε συνεργείο του δήμου και τι έγινε; Απλά δεν είναι το απόλυτο σκοτάδι, αλλά έχει και λίγο φως. Οι δύο λάμπες είναι λοιπόν με φως, αυτό που βγάζουν τέλος πάντων, αλλά στο κέντρο που δεν έχει λάμπα, είναι στο απόλυτο σκοτάδι.

Υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε σύγκριση με πριν που ήτανεντελώς οι δύο λάμπες σβηστές; Ασφαλώς  όχι! Χαρά στην υπομονή αυτών των ανθρώπων εκεί. Πόσο να αντέξουν και να μην εξοργίζονται με τέτοιες καταστάσεις;  Είναι κρίμα πραγματικά! Εκεί στη Δημοτική Αρχή Πρέβεζας ακούει κανείς; Μπορεί να γίνει κάποια παρέμβαση και να αποκτήσουν περισσότερο φως στη γειτονιά τους οι κάτοικοι της οδού Ιθάκης; Δε ζητάμε δα και να λύσετε τον γόρδιο δεσμό, αυτονόητα πράγματα ζητάμε.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα