Τετάρτη, 17/04/2024 | 00:23

Πρέβεζα : Επιχείρηση-Σκούπα Δήμου, φιλοζωικής και εθελοντών-Έγινε Περισυλλογή των “Επιθετικών” αδέσποτων

1312 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/04/2020, 10:54 πμ | 0 σχόλια

 

 

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τον πλήρη εντοπισμό των αδέσποτων σκύλων στην Πρέβεζα, Δήμος φιλοζωϊκή αλλά και εθελοντές ανάμεσά τους ο Σωτήρης Παπαγεωργίου και ο Κώστας Νικολός (Σπίρτος) έκαναν περισυλλογή των “επιθετικών” αδέσποτων σκύλων τις τελευταίες μέρες. Τα “επιθετικά” αδέσποτα σκυλιά λοιπόν μαζεύτηκαν και μεταφέρθηκαν στον Κτηνίατρο (τους έγιναν εμβολιασμοί)  όπου και παρακολουθούνται.

Στην παρακάτω φωτογραφία ο “Οδυσσέας” δέχεται τις υπηρεσίες του Κτηνίατρου…

Το πρόβλημα των αδέποτων ήταν ένα πρόβλημα που η σημερινή δημοτική αρχή “κληρονόμησε” από την προηγούμενη δημοτική αρχή και δίνει το άπαν των δυνάμεών της, για την εξεύρεση λύσης!

Από την πλευρά του Δήμου θεωρούν πολύ σημαντική την πληροφόρηση για την “επιθετικότητα” κάποιων αδέσποτων, για τον εντοπισμό, την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, για να μπορεί και ο δήμος να δρα άμεσα! Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη και τις τελευταίες μέρες δεν έχει παρατηρηθεί κανένα φαινόμενο επίθεσης. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ωστόσο φαίνεται ότι αυτή η επιχείρηση-σκούπα, φέρνει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα