Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:21

Πρέβεζα : Ανθρωπόμορφα Κτήνη ! Ψυχικά διαταραγμένοι δολοφονούν! – Του Σπύρου Πλέουρα

1269 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2020, 9:57 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η κατάσταση με τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε πολίτες στην Πρέβεζα, για να ένα περίπου 10ήμερο είχε ηρεμήσει. Κανένα περιστατικό επίθεσης δεν είχαμε όλες αυτές τις μέρες κι όμως παρότι η κατάσταση ήταν ήρεμη, κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν το νόμο  και την κατάσταση στα χέρια τους και να δολοφονήσουν αδέσποτα ζωάκια.

Βρωμερά υποκείμενα, ανθρωπόμορφα κτήνη και ψυχικά διαταραγμένοι έβαλαν φόλες στην περιοχή της Κυανής Ακτής και ήταν τόσο βρώμικο το μυαλό τους, ώστε φρόντισαν να βάλουν φόλες δίπλα σε ταίστρες, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι το διεστραμένο σχέδιό τους θα είχε απότέλεσμα και ότι  κάποιο από τα ζωντανά θα έτρωγε και θα πέθαινε στα σίγουρα. Το πρώτο θύμα αυτής της επινόησης παλιανθρώπων, ήταν η “Στέλλα” μια αδέσποτη σκυλίτσα που πάλεψε να ζήσει. Τι σας έφταιγε ρε τομάρια το ζωντανό; Και ακόμα δεν γνωρίζουμε μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές αν και άλλα σκυλιά έφαγαν φόλες και αν θα θανατωθούν!

Είναι φριχτό αυτό που συνέβη, είναι απάνθρωπο και δεν συνάδει με πολιτισμένες κοινωνίες. Στην πραγματικότητα δεν περιποιεί τιμή για κανέναν μας, είναι όνειδος!

Για τους Δημότες που έχουν πληροφορίες για το ποιος-ποιοι μπορεί να κατέφυγαν σε αυτό το δολοφονικό σχέδιο, καλούνται να καταθέσουν ότι γνωρίζουν στην αστυνομία ή στον Εισαγγελέα και να αποδείξουμε όλοι, ότι δεν θα ανεχτούμε να αμαυρωθεί η κοινωνία μας και ο πολιτισμός της, εξαιτίας κάποιων αρρωστημένων μυαλών.

Ποιοι είναι τελικά σε αυτή την περίπτωση τα Κτήνη; Οι δολοφόνοι ή τα άμοιρα τα ζωντανά; Μην αφήσουμε τα ανθρωπόμορφα κτήνη και τους ψυχικά διαταραγμένους να δολοφονούν αθώες ψυχούλες ανεξέλεγκτα. Πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τη δικαιοσύνη!

Είναι ντροπή, είναι κατάντια εν έτει 2020 σε μια υποτιθέμενη πολιτισμένη κοινωνία, να λαμβάνουν χώρα τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες!

 

Η φωτογραφία είναι αρχείου!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα