Κυριακή, 28/04/2024 | 21:20

Να γίνουν τεστ για Κορονοϊό στον καταυλισμό των Ρομά στην Πρέβεζα

499 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/04/2020, 10:52 πμ | 0 σχόλια

 

 

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επανέρθουμε σε ένα θέμα, από τη στιγμή που βλέπουμε να υπάρχει η σχετική αδιαφορία και να μην υπάρχει μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τίποτα, σε επίσημο επίπεδο!

Εδώ και αρκετό καιρό, μόλις εμφανίστηκαν θετικά κρούσματα Κορονοϊού στον καταυλισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, ζητούσαμε από τους τοπικούς φορείς να ασχοληθούν με τους Ρομά του Δήμου Πρέβεζας (τόσο στον καταυλισμό στη βιομηχανική Πρέβεζας όσο και στον Λούρο), να διενεργηθούν οι σχετικοί έλεγχοι, να ακολουθηθεί δηλαδή η γνωστή διαδικασία!

Η διοίκηση του νοσοκομείου δυστυχώς δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, ενώ ζητούσαμε να παρέμβει ο δήμος στα αρμόδια όργανα. Αν η διοίκηση του νοσοκομείου αδυνατεί (;!)  να ασχοληθεί με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, επιτέλους, ο Δήμος ας αποτελέσει μοχλό πίεσης προς τους αρμόδιους φορείς για να διενεργηθούν τα τεστ , οι έλεγχοι για Κορονοϊό στους Ρομά του Δήμου Πρέβεζας…

Κύριοι Φορείς, μπείτε επιτέλους στη διαδικασία που σας ζητάμε εδώ και αρκετό καιρό, γιατί όσο το καθυστερείτε προκαλείτε!

Το ζήτημα είναι εξόχως σοβαρό και για την ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα των Ρομά στο Δήμο αλλά και για το σύνολο των δημοτών Πρέβεζας!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα