Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:26

Μια άλλη … Ανάσταση με φωταγωγημένη Πρέβεζα και κόσμο να Ψέλνει “Χριστός Ανέστη” στα μπαλκόνια!

753 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/04/2020, 11:33 πμ | 0 σχόλια

 

 

Δεν είναι και τόσο … εύπεπτο για πολύ κόσμο, αυτό που ζούμε Μεγάλη Εβδομάδα, λίγες μέρες πριν την Ανάσταση και το Άγιο Πάσχα. Συγκινημένη ελεύθερη επαγγελματίας της Πρέβεζας, μου ζήτησε να γράψω κάτι για την Ανάσταση και να το μουραστώ με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες μας και φυσικά δεν αρνήθηκα.

Λοιπόν η πρόταση είναι προς τον δήμο Πρέβεζας, το Μεγάλο Σάββατο της Ανάστασης, ο Δήμος να φωταγωγήσει την πόλη της Πρέβεζας. Δώδεκα παρά δέκα οι πιστοί να έχουν βγει σε όλα τα μπαλκόνια της Πρέβεζας, οι τηλεοράσεις να είναι ανοιχτές και να ψάλλει όλος ο κόσμος το “Χριστός Ανέστη”. Και βέβαια αν υπήρχουν και Βεγγαλικά να γίνει πιο …φαντασμαγορικό το θέαμα, θα είναι  ακόμα καλύτερα!

Η Εύη δεν θέλει να περάσει στα βουβά το θαύμα της Αναστάσεως και προς αυτή την κατεύθυνση, μας προσκαλεί όλους και όλες να γιορτάσουμε με βαθιά Χριστιανικό τρόπο την φετινή Ανάσταση και να κάνουμε και τον σχετικό θόρυβο, είτε με τις τηλεοράσεις ανοιχτές, είτε ψέλνοντας όλοι μαζί :” Χριστός Ανέστη”, είτε με τα βεγγαλικά μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα