Τρίτη, 19/03/2024 | 12:17

Λαϊκή αγορά Αμπελοκήποι : Έτσι πολεμάμε τον Κορονοϊό;

589 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/04/2020, 3:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στη Λαϊκή αγορά τον Αμπελοκήπων το  Σάββατο του Λαζάρου 11 Απριλίου είχε πολύ μεγάλο συνωστισμό. από τη φωτογραφία θα διαπιστώσετε ότι οι αποστάσεις ανάμεσα στον κόσμο που πήγε να ψωνίσει είναι… μάλλον κάτι ξένο, κάτι άγνωστο!  Το κερασάκι στην τούρτα, είναι ότι ορισμένοι και ορισμένες φοράνε… προστατευτικές μάσκες.

Κοιτάξτε στη φωτογραφία πόσο κοντά είναι ο ένας με τον άλλον. Αυτή η εικόνα φανερώνει τη νοοτροπία μας αναφορικά΄με τα μέτρα που έχουν αναληφθεί για την πανδημία; Έτσι πολεμάμε τον Κορονοϊό;

Δυστυχώς σ’ αυτή τη χώρα εκτός από τους “πονηρούς” που ήθελαν και καλά μέσω… Διοδίων να φτάσουν στα χωριά τους για Πάσχα, αλλά τους συνέλλαβαν και υπέστησαν τις συνέπειες της “πονηριάς τους” , υπάρχει κι ένα ποσοστό κόσμου που δείχνει να μην έχει αντιληφθεί πλήρως τους κινδύνους που διατρέχουμε  με την πανδημία του Κορνοϊού.

Μια φίλη σχολιάζοντας την κατάσταση στους Αμπελόκηπους, τόνισε με σκωπτικότητα : “Ένα συνηθισμένο Σάββατο στους Αμπελοκήπους! Αυτή τη φορά με μέτρα κατά της πανδημίας!”

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα