Σάββατο, 20/04/2024 | 04:56

Θύμα επίθεσης αδέσποτου, επισκέφθηκε τον Δήμο Πρέβεζας-Ενεργοποίηση από τον δήμο για περισυλλογή του ζώου

799 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/04/2020, 8:12 μμ | 0 σχόλια

 

Δημότισσα Πρέβεζας που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο επισκέφθηκε τον δήμο και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

προσκομίζοντας έγγραφο από το γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας που πιστοποιούσε τα τραύματα από την επίθεση.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Πρέβεζας έγινε

σε πολύ καλό κλίμα και η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Πρέβεζας, η πενταμελής επιτροπή και ο κτηνίατρος ενημερώθηκαν για το συμβάν. Έγινε ο εντοπισμός και ο Δήμος είναι στη διαδικασία συλλογής του επιθετικού ζώου.

Παρά τις επιθέσεις που έχουν γίνει από αδέσποτα, από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα είναι το πρώτο άτομο που ακολούθησε τη διαδικασία και ενημέρωσε τον δήμο επίσημα, ο οποίος δήμος δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά σε δημοσιεύματα Μέσων Ενημέρωσης, αλλά να ενημερώνεται και με επίσημο τρόπο. Με την ειδική αναφορά σε κάθε λεπτομέρεια, από το μέρος, τον χρόνο, το ζώο κλπ.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η επικοινωνία ανάμεσα στο θύμα επίθεσης αδέσποτου  και τον δήμο Πρέβεζας, δείχνει ότι οι δημότες που έχουν δεχθεί από αδέσποτα επίθεση, δεν θα πρέπει να φοβούνται να επισκεφθούν τον δήμο, για να λάβει ο δήμος από την πλευρά του, τα απαραίτητα μέτρα! Στην ουσία βοηθούν στη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος.

 

Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα