Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:36

Εξέδιδε την σύντροφό του και εκείνη τον κατήγγειλε σε διερχόμενους αστυνομικούς

608 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/04/2020, 12:35 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τυχαία έληξε ο εφιάλτης μίας 42χρονης Γερμανίδας την οποία κατακρατούσε παράνομα και εξέδιδε ο 37χρονος Έλληνας σύντροφός της στα Πατήσια.

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου δύο μήνες όπου ο μαστροπός γνώρισε το θύμα του μέσω Facebook, της προσποιήθηκε τον ερωτευμένο και την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα να μείνουν μαζί.

 

Εκείνη το έπραξε και πήγε να μείνει μαζί του στο σπίτι του στα Πατήσια. Ο σύντροφός της δεν έχασε χρόνο, της κράτησε το διαβατήριο και με απειλές και χρήση βίας και ναρκωτικών την εξώθησε στην πορνεία και την εξέδιδε μέσω αγγελίας σε ξενοδοχεία.

Το τελευταίο διάστημα όμως έγιναν πιο έντονες οι αντιδράσεις της λόγω κορονοϊού, αφού φοβόταν μην κολλήσει. Εκμεταλλευόμενη χθες το πρωί μία χρονική στιγμή που ο μαστροπός είχε αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα, βγήκε στο μπαλκόνι και στη συνέχεια έξω και καλώντας σε βοήθεια, σταμάτησε μία διερχόμενη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσε στην περιοχή και τους διηγήθηκε τον εφιάλτη της.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του μαστροπού στην οικία του οποίου εντόπισαν και μικροποσότητες ναρκωτικών, τον οδήγησαν αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εμπορία ανθρώπων, παράνομη κατακράτηση και μαστροπεία, ενώ ερευνάται αν τυχόν έχουν πέσει θύματά του και άλλες γυναίκες με αυτή την μέθοδο.

 

ΠΗΓΗ : news247.g

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα