Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:37

Δήμος Ιωαννιτών : Υγιειονομικό υλικό στην Αστυνομία-Δράσεις σε Οικισμούς Ρομά Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών & Προσφύγων

521 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2020, 12:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που έχει ο Δήμος με την Αστυνομία, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία.

Έτσι ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αιβατίδης και η συντονίστρια του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Διονυσία Αμπατζίδη επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, όπου παρέδωσαν στον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη 1.000 μάσκες, 1.000 ζευγάρια γάντια και αντισηπτικά, υλικά απαραίτητα για τους αστυνομικούς. 

Παράλληλα, ευχαρίστησαν εκ μέρους του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ το προσωπικό για τη βοήθεια και τη συνεργασία στο θέμα της ενημέρωσης ευάλωτων ομάδων της περιοχής μας σχετικά με τον ιό COVID-19, όπως και για την υποστήριξη στις δράσεις του Δήμου σε Οικισμούς Ρομά και Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων.

Κατά την συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα να γίνει ανασκόπηση όλων των παρεμβάσεων που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα καθώς και συζήτηση για την κατάσταση στο Κέντρο Φιλοξενίας του Κατσικά.

Οι δράσεις του Δήμου για την ενημέρωση ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού συνεχίζονται με ενημέρωση και διανομή υλικού.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα