Παρασκευή, 19/04/2024 | 05:15

Ανακοίνωση έναρξης επιμόρφωσης των μελών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας μέσω ιστο-διαλέξεων

638 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/04/2020, 1:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα αναγκαστικού περιορισμού προκειμένου του μετριασμού της διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού και την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Το κόστος για την οικονομία είναι τεράστιο καθώς διαταράσσονται οι παραδοσιακές σχέσεις κατανάλωσης και παραγωγής και πολλές επιχειρήσεις αναγκάζονται να αναστείλουν την οικονομική τους δραστηριότητα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η σωστή ενημέρωση μπορεί να αποτελέσει ένα πιλοτικό εργαλείο για τους χιλιάδες  συναδέλφους μας και καθημερινά το Επιμελητήριο Πρέβεζας απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα που θέτουν τα μέλη του και είναι σε στενή επικοινωνία με τα Αρμόδια Υπουργεία.

Σε αυτή την κατεύθυνση το Επιμελητήριο Πρέβεζας ανακοινώνει την επιμόρφωση των μελών του μέσω ιστο-διαλέξεων που μας δίνει η προκειμένου τα μέλη  του να προσαρμοστούν όσο πιο ομαλά γίνεται σε αυτή την νέα πραγματικότητα και να ετοιμαστούν για την επόμενη ημέρα.

Το περιεχόμενο των επιμορφωτικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν εξ’ αποστάσεως καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν με Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και υπεύθυνος για τη διοργάνωση είναι ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Μικρούλης Μηνάς.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στις παρακάτω επιμορφωτικές ημερίδες, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail rkokkini@prevezachamber.gr

 Το Επιμελητήριο Πρέβεζας επιθυμεί να χτίσει μια νέα σχέση αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης με τα μέλη του, παρέχοντας υποστήριξη προς αυτά χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

 Μηνάς Μικρούλης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα