Παρασκευή, 26/04/2024 | 16:29

Πρέβεζα -Νεοχώρι : Παιδική θλίψη! Κρανίου τόπος πρώην παιδική χαρά!

955 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/04/2020, 12:46 μμ | 0 σχόλια

 

 

Πρεβεζάνα που διαμένει στα Γιάννενα οικογενειακώς μας συνεχάρη δημόσια στο facebook, για το κείμενό μας σχετικά με την θλίψη και την κατάσταση σε παιδική χαρά στην Πρέβεζα απέναντι από το Δημοτικό κηποθέατρο την Τετάρτη 29 Απριλίου. Μας συνεχάρη για το ότι αναδείξαμε το θέμα αφού στα Γιάννενα δεν έχει  που να πρωτοπάει μιας και είναι τόσες πολλές οι παιδικές χαρές, ενώ στην Πρέβεζα επικρατεί αυτή η θλιβερή κατάσταση. Πρώτ’ απ’ όλα τα συγχαρητήρια είναι υπερβολικά, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, όπως ίσως δεν τολμούν άλλοι. Δε γίνεται να “γλείφουμε” την εξουσία όταν υπάρχουν προβλήματα, όπως δε γίνεται να κλείσουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας στα κακώς κείμενα.

Πάμε τώρα στο Νεοχώρι, στο περήφανο αυτό χωριό που ανήκει στο δήμο Πρέβεζας δεν είναι οι άνθρωποι αυτοί, ούτε σε άλλο δήμο, ούτε σε άλλη χώρα, ούτε σε άλλο πλανήτη. Κι εκεί οικογένειες υπάρχουν και ζουν κι εκεί έχουν μικρά παιδιά που θέλουν να παίξουν και να χαρούν! Κρίμα δεν είναι;

Κι όμως όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό υλικό, πρώην παιδική χαρά στο Νεοχώρι, θυμίζει κρανίου τόπο! Τι … Μεγαλοφυλές σχέδιο είχαν οι φωστήρες για την παιδική χαρά το Νεοχώρι Πρέβεζας; . Η παιδική χαρά στο Νεοχώρι έχει κριθεί  ακατάλληλη και θα μένει ακατάλληλη  μέχρι να προκύψει κονδύλι και  να επισκευαστεί.  Ωραία μέχρι εδώ;  Το Τελευταίο διάστημα μια ομάδα μαμάδων είναι έτοιμη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να αρχίζουν να επισκευάζουν την παιδική χαρά  μόνες Τους!!!

Το σημείο  αυτό μαζί με το γήπεδο μπάσκετ είναι  ενιαίος κοινόχρηστος χώρος του οικισμού… Σε ένα μέρος της παιδικής χαράς ιδιώτης βάζει τα εργαλεία του βάρκες τρακτέρ και λοιπά… προφανώς με άδεια από τον δήμο ή όχι;  Το τελευταίο χρονικό διάστημα βόσκουν και κοτούλες στην πρώην παιδική χαρά Νεοχωρίου: Άκουσον-άκουσον! Οι μανάδες επαναστάτησαν μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση και τοποθετήθηκε  διαχωριστικό σύρμα, χωρίζοντας την παιδική χαρά στη μέση! Αν αυτές είναι καταστάσεις που περιποιούν τιμή σε όλους μας εν έτη 2020, μπορείτε να το απαντήσετε εσείς αγαπητοί μου αναγνώστες και αγαπητές μου αναγνώστριες!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα