Παρασκευή, 26/04/2024 | 23:45

Εμπρησμός σε οικία Ρομά στην Πρέβεζα; Σχετίζεται με υπόθεση μεγάλης κλοπής στην Πρέβεζα;

990 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2020, 3:01 μμ | 0 σχόλια

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου 13.15 την Παρασκευή 24 Απριλίου στον καταυλισμό των Ρομά στην Πρέβεζα. Άμεσα Δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας βρέθηκε στο χώρο που εκδηλώθηκε η φωτιά και επιχείρησε την κατάσβεσή της!

Τελευταίες πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουμε ωστόσο με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν ότι στο παραπήγμα που εκδηλώθηκε η φωτιά υπάρχει Εμπρησμός από άλλον… Ρομά και οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η καταγγελία για εμπρησμό έχει γίνει αρχικά στην αστυνομία και μετέπειτα στην Πυροσβεστική υπηρεσία.

Η αιτία που έβαλε φωτιά στο… φυτίλι, οφείλεται στο γεγονός ότι ο δράστης σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει καταγγελθεί ως αυτουργός  υπόθεσης μεγάλης κλοπής που συγκλόνισε την Πρέβεζα πριν λίγο καιρό…

Τα παραπάνω τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, όμως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας.

Η κατάσταση είναι έκρυθμη στον καταυλισμό  και υπάρχουν βάσιμοι φόβοι για την έναρξη Βεντέτας ανάμεσα σε οικογένειες των Ρομά στην Πρέβεζα!

 

 

 

 

Η φωτογραφία είναι αρχείου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα