Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:51

Συγκινητικό αποχαιρετηστήριο μήνυμα του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας , στον διευθυντή του σχολείου Νίκο Τριάντο!

1577 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/03/2020, 5:51 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αγαπημένε Διευθυντή Κ.Τριάντο,

Η μαθητική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ, όπου υπηρετήσατε τα τελευταία 3 χρόνια της εκπαιδευτικής σας σταδιοδρομίας ως διευθυντής, σας απευθύνει το ύστατο χαίρε!

Η είδηση του άδικου θανάτου σας μας βύθισε σε βαθύ πένθος.

Καθημερινά, οι συζητήσεις μαζί σας ήταν ευχάριστες άλλα και ωφέλιμες για όλους μας. Το ύφος σας,  πάντοτε χαρούμενο. Δεν κάνατε ποτέ άδικες και αυστηρές κρίσεις .Το υπέροχο χιούμορ σας έδειχνε έναν άνθρωπο με καλλιέργεια ψυχής.

Δίνατε μαθήματα ζωής σε όλα τα παιδιά μέσα από τις ιστορίες σας. Διδάξατε με τη νηφαλιότητά του πνεύματός σας και την πνευματική σας εγρήγορση. Διδάξατε με τη στάση σας να μην κρίνεις αλλά να προτείνεις με διακριτικότητα.

Η παρουσία σας στο σχολείο ήταν αρκετή για να λύνονται τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας.

Οι αναμνήσεις στις καρδιές των μαθητών από την καθημερινή διαδικασία, αλλά και από τις άλλες δραστηριότητες είναι ζωντανές και αξέχαστες.

Είχατε στο έπακρο την αίσθηση αλληλεγγύης (με πηγαία συναισθήματα για τη ζωή και τον συνάνθρωπο), σας ευαισθητοποιούσαν άμεσα οι δυσκολίες και τα προβλήματα όλων των μαθητών/τριών. Ξέρατε να δίνετε απλόχερα και να συνδράμετε πρόθυμα, να στηρίζετε και να ενθαρρύνετε, να συμβουλεύετε και να καθοδηγείτε κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Αγαπημένε Κ.Τριαντο,

Φύγατε νωρίς και αφήσατε στην οικογένειά σας αλλά και σε όλους τους γνωστούς και φίλους, ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Χαθήκατε αναπάντεχα όμως δε θα ξεχαστείτε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ γιατί το φως και η καλοσύνη που σκορπίσατε  με το πέρασμά σας από τον προσωρινό αυτόν κόσμο, δεν θα σβήσει.

Πάντα θα σας θυμόμαστε, πάντα θα σας αγαπούμε και θα μας λείπει το αστείρευτο χιούμορ σας.

Καλό σας ταξίδι                                                        

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα