Πέμπτη, 25/04/2024 | 22:28

Πρέβεζα : Σε θετική κατεύθυνση τα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου, για παρέλαση με άρματα στις 2 Μάη!

1131 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/03/2020, 6:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε θετική κατεύθυνση φαίνεται πως κινούνται τα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, μετά τη ματαίωση της μεγάλης με άρματα Αποκριάτικης παρέλασης που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, να πραγματοιηθεί το Σάββατο 2 Μαίου

. Η Κοινή υπουργική απόφαση, μετά τη δήλωση του υπουργού υγείας (λόγω κορωνοιού) είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν αποκριάτικες παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα. Σε όλες σχεδόν  τις πόλεις της χώρας που έχουν Καρναβάλια  υπήρξαν συναντήσεις και Αποκριάτικες … βόλτες, δεν έγιναν όμως παρελάσεις.

Σε ότι αφορά την Πρέβεζα μετά τη ματαίωση, έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και αρχηγού του Γκρουπ 117 Δημήτρη Καραμανίδη για πραγματοποίηση της μεγάλης με άρματα παρέλασης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το Σάββατο 2 Μάη, μιας και την Παρασκευή που πέφτει φέτος Πρωτομαγιά είναι αργία, και υπάρχει έτσι ένα τριήμερο αργίας. Την πρόταση από την αρχή είδαν με πολύ θετικό μάτι οι διοργανωτές και σε θετική κατεύθυνση είναι και τα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πάτρα που με διαφορά διαθέτει το μεγαλύτερο και καλύτερο Καρναβάλι στην Ελλάδα, δια στόματος του δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη, ακούστηκε ότι το Καρναβάλι θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Στο Καρναβάλι της Πάτρας θα υπάρξει και αντιπροσωπεία του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Το επόμενο διάστημα θα δοθεί η δυνατότητα σε διοργανωτές και Γκρουπ να συναντηθούν, για να στεφθεί με επιτυχία η μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και κόσμος που δεν είχε κλείσει για χ λόγους θέσεις σε Γκρουπμ, εμφανίζεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο!

 

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα