Τρίτη, 19/03/2024 | 11:29

Πρέβεζα : Ανάστατοι στον Άγιο Θωμά, από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας!!!

1386 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/03/2020, 2:01 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά στην Πρέβεζα αφού Τα επίπεδα εκπεμπόμενης ακτινοβολίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας είναι στα εξαπλάσια από τον κανονικό. Ήδη οι κάτοικοι ετοιμάζουν να κλιμακώσουν τις δράσεις τους και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν κι νομικά, αλλά θα ενημερώσουν και τους φορείς ώστε να γίνουν κοινωνοί του προβλήματος που υπάρχει.

Η ακτινοβολία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας προκαλεί αύξηση της διαπερατότητας του αιματοεγκεφαλικού φραγμού, βλάβες στα νευρικά κύτταρα[  και αύξηση του οξειδωτικού στρες  Επιδείνωση της υγείας του πληθυσμού, αύξηση των καρκίνων είναιστα όσα έχουν προκληθεί από  την ακτινοβολία. “Τα άγρια είδη είναι γνωστό ότι εγκαταλείπουν τις περιοχές όπου τοποθετούνται κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Η ασύρματη ακτινοβολία είναι, μεταξύ των άλλων, δεδομένα κατασταλτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Αποτελεί μια μορφή ενεργειακής μόλυνσης του αέρα και έτσι πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και καλούνται οι φορείς και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να προβούν στις ενέργειες που απατιούνται, άμεσα!!!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα