Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:30

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΗ

590 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/03/2020, 1:52 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνεται από τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με τις εξελίξεις για το νέο Κορωνοϊό COVID-19 στη χώρα μας  και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των μελών και των εργαζομένων του. Πιο συγκεκριμένα:

Απολύμανση στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου

Στο πλαίσιο εφαρμογής δράσεων αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού και για να περιοριστούν στο ελάχιστο οι πιθανές εστίες μόλυνσης εντός των χώρων του Επιμελητηρίου τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Συναλλαγές με το Επιμελητήριο

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιάζουσες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το Επιμελητήριο Πρέβεζας παρακαλεί τα μέλη του να χρησιμοποιούν για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους, όσο αυτό είναι δυνατόν, τους εξ αποστάσεως τρόπους συναλλαγής. Όλες οι υποθέσεις που αφορούν στο Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) μπορούν να διεκπεραιώνονται μέσω του ιστοτόπου του Γ.Ε.ΜΗ. www.businessportal.gr ή με επικοινωνία μέσω email (mariak@prevezachamber.gr), ή τηλεφώνου (2682029414 εσ.1-2) με την Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας .

Όλες οι υπόλοιπες συναλλαγές με το Μητρώο ή τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου  μπορούν στην πλειοψηφία τους να διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονικά μέσα ή μέσω τηλεφώνου.

Σε κάθε περίπτωση τα μέλη μας, μπορούν αν επικοινωνούν με την υπηρεσία μας  για να διαπιστώνουν αν μπορούν να εξυπηρετηθούν εξ αποστάσεως, πριν επισκεφθούν δια ζώσης τα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω της υγιεινομικής κρίσης που προκαλεί η εξάπλωση του κορωνοϊού απαιτούν από όλους μας ψυχραιμία, σύνεση και υπευθυνότητα για την προστασία των ευαίσθητων ομάδων συνανθρώπων μας και του κοινωνικού συνόλου.

 

                                                                            Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας 

 

          Ιωάννης Μπούρης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα