Παρασκευή, 26/04/2024 | 01:10

Κορονοϊός: πρόστιμα και ευτράπελα : “Αν δεν έβγαινα θα σκότωνα τη γυναίκα μου”

543 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/03/2020, 11:12 πμ | 0 σχόλια

 

Κάποιοι, όπως αποδεικνύουν τα νούμερα, όχι μόνο αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα λόγο της διασποράς που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος ιός, αλλά εφευρίσκουν τρόπους ώστε να κυκλοφορούν, πιστεύοντας πως δεν τους αγγίζει ο κορονοϊός.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν σημειωθεί και τραγελαφικά περιστατικά, που αν μη τι άλλο προκάλεσαν γέλιο. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός Χαλκιδέου οποίος έστειλε μήνυμα στο 13033 με το νούμερο 6, για σωματική άσκηση δηλαδή, πλην όμως βρέθηκε από τους Αστυνομικούς να βγαίνει από ψησταριά στην Χαλκίδα, φορτωμένος σουβλάκια, κοντοσούβλια και μπριζολάκια.

Όταν οι Αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο, επέδειξε το μήνυμα που του επέτρεπε σωματική άσκηση. Οι Αστυνομικοί βέβαια του είπαν πως δεν προβλέπεται «βόλτα» στην ψησταριά από το μήνυμα, για να λάβουν την απάντηση: «…είχα μια λιγούρα από την άσκηση και είπα να πάρω και κάτι για το σπίτι».

Επίσης γέλια μέχρι δακρύων προκάλεσε η απάντηση στους Αστυνομικούς, ενός ηλικιωμένου που έκανε βόλτα στο Π. Φάληρο και οποίος δεν είχε κανένα χαρτί πάνω του, που να πιστοποιεί την αιτία τις εξόδου.

Ωστόσο ο ίδιος είχε… σοβαρή αιτία, όπως εξήγησε στους Αστυνομικούς για να βγει από το σπίτι του, καθώς εάν κάθονταν κι άλλο με την σύζυγο του τότε… θα του περνούσαν χειροπέδες για εγκληματική ενέργεια, καθώς όπως ο ίδιος είπε δεν μπορούσε να αντέξει την γκρίνια. Φυσικά δεν απέφυγε το πρόστιμο, κέρδισε όμως την συμπάθεια των Αστυνομικών.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα