Πέμπτη, 25/04/2024 | 19:31

Κοροναϊός : καταγγελία και έκκληση στον Πρωθυπουργό αλλά και στους 300 της Βουλής

709 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/03/2020, 9:45 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία της χώρας, δέχονται καθημερινά επισκέπτες από όλες τις χώρες αλλά και από την γειτονική Ιταλία που έχει καταιγίδα ο Κοροναϊός και τους δηλώνουν ότι δεν τους έγινε κανένας έλεγχος στο Chech in των αεροδρομίων !!!!!!!!!!!!!!!! αλλά και οι εκεί υπάλληλοι χωρίς καμία δική τους προφύλαξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Ο κάθε εργαζόμενος είναι οι πιθανοί πολλαπλασιαστές Χ2 Χ4 Χ8 Χ16 ***

Η κυβέρνηση ακόμα σκέπτεται με την γνωστή οιονεί και διαχρονικά ραθυμία, να κλείνει χώρους διαδοχικά, μόνο αφότου έχει κρούσματα !!!!.

Το απόλυτο μεταθανάτιο κυβερνητικό τίποτα, διαχέεται από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον, μιας Ελλάδας που τρέχει ασμένως να μοιάσει με σημερινή Ιταλία, που ενώ δεν την υποστήριξε η Ε.Ε. η Κίνα έστειλε χθες 12/3ου με αεροσκάφος 9 ιατρούς 31 τόνους ιατρικές προμήθειες & αντιϊκά & 230 κιβώτια ιατρικού εξοπλισμού !!!!!!!!!!!!!.

Η Ουκρανία παρέλαβε χθες 10.000.000 μάσκες και τις διανέμει στους πολίτες της.

Εδώ στην Ελλάδα, Αναισθησία και ανικανότητα και καραμπινάτη αδράνεια. Επικινδυνότητα εκτός ελέγχου των διαδοχικών παραλείψεων της κυβέρνησης. Η παράλειψη αποτροπής κινδύνου ζωής των Ελλήνων, σε όλο το δοξαστικό ποινικό !! μεγαλείο της.

Όταν η δόξα είναι το στοίχημα για την κατάληψη της εξουσίας και όχι η υπηρέτηση του λαού, τότε η ζωή του λαού, όπως και τώρα, είναι σε ανεξέλεγκτο κίνδυνο.

Πρέπει : Να κλείσουν αμέσως, εννοούμε αμέσως, όλα ανεξαιρέτως τα ξενοδοχεία, όχι μόνο τα εποχιακά που είναι κλειστά.

Να κατασκευαστούν σε 5 μέρες 15.000.0000 μάσκες και γάντια, ή να ζητηθούν από την Κίνα μέσω COSKO, όπως στάλθηκαν και στην Ιταλία σήμερα, και σε 10 μέρες να μην κυκλοφορεί στην Ελλάδα κανείς χωρίς μάσκα και γάντια.

Η ταφή των νεκρών Κοροναϊού που απαγορεύεται η νεκροτομή τους, να γίνεται μόνο με καύση !!!!.

    Έχετε υποχρέωση και κάνουμε καταγγελία και έκκληση στον Πρωθυπουργό αλλά και στους 300 της Βουλής, να τα εφαρμόσετε αμέσως, παρότι έχετε αργήσει εντυπωσιακά ενώπιον του ιπτάμενου θανάτου, την προστασία εμάς των διοικουμένων σας, 

Η μέτρηση θερμοκρασίας στους εισερχόμενους στα αεροδρόμια να γίνεται με τα ειδικά εξ αποστάσεως θερμόμετρα και οι υπάλληλοι να φορούν μάσκες και γάντια.

Η ταφή των νεκρών Κοροναϊού να γίνεται με καύση. Να γίνει άμεση κατασκευή ή προμήθεια 15.000.000 μάσκες και γάντια και σε 10 μέρες να συλλαμβάνεται όποιος κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και γάντια. Να κλείσουν ΤΩΡΑ όλοι οι χώροι ανασφαλούς επισκεψιμότητας και ΟΛΑ τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ όλα. Μας ακούνε οι 300 ??????? 

 

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα