Πέμπτη, 25/04/2024 | 21:24

Κίνηση ματ του δημάρχου Πρέβεζας για θωράκιση του νοσοκομείου- ικανοποίηση της διοίκησης του νοσοκομείου

1122 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/03/2020, 11:01 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το τελευταίο διάστημα ο  δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, με τον συνεργάτη του Δημήτρη Γερογιάννη, την αντιδήμαρχο Αθηνά Κωνσταντάκη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη, δούλευαν πάνω σε ένα ελπιδοφόρο πλάνο, που εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο deal. Ένα πολύ μεγάλο deal  από το οποίο το νοσοκομείο Πρέβεζας αποκομίζει σημαντικότατα οφέλη και στην πραγματικότητα θωρακίζεται!

 

Η Ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρο Βενιάμη

Η Δημοτική αρχή Πρέβεζας όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρο Βενιάμη και αυτή η επικοινωνία αφορούσε στον πλήρη εξοπλισμό, επί της ουσίας στο να θωρακιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το νοσοκομείο Πρέβεζας. Όπερ και εγέννετο!

Το νοσοκομείο Πρέβεζας Θωρακίζεται!

Την Τρίτη 31 Μαρτίου στην επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές  ο κ. Βενιάμης γνωστοποίησε στον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, όπι ομόφωνα και σε λίγα λεπτά  η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, αποφάσισε  να καλύψει με δικά της έξοδα, άμεσα τις εργασίες πλήρους ανακαίνισης χώρων του νοσοκομείου και δημιουργία ΜΕΘ (ο αριθμός των οποίων δεν είναι ακόμα γνωστός για το συγκεκριμένο θέμα  θα υπάρξει επίσημη  ενημέρωση από τον δήμο Πρέβεζας).

Το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος έχει θητεύσει διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας, τον βοήθησε ώστε να επιδείξει αξιοζήλευτά αντανακλαστικά και την κατάλληλη στιγμή κατόπιν ενεργειών  τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του , να θωρακιστεί το γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. Επί της ουσίας στο αίτημα του δήμου Πρέβεζας για βοήθεια από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, ήξερε ακριβώς τι ζητούσε και τι χρειάζεται αυτή την περίοδο το νοσοκομείο.

Η Ικανοποίηση του διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη

 

Ο σημερινός διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης φανερά ικανοποιημένος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του όταν ενημερώθηκε γι΄αυτή  την τόσο σημαντική εξέλιξη και ευχαρίστησε θερμά τόσο τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο ειδικά, όσο και τον δήμο Πρέβεζας, συνολικά.

Ο μήνας που μόλις ήρθε θα είναι πολύ δύσκολος και το βέβαιο είναι ότι θα δοκιμαστούμε και μάλιστα πολύ σκληρά. Επιβάλλεται όχι μόνο να νικήσουμε αλλά να πολεμήσουμε γενναία αυτόν τον ύπουλο και απρόβλεπτο εχθρό και να τον συντρίψουμε. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στους δικούς μας ανθρώπους και στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.

Το χρωστάμε επίσης στον πανέμορφο τόπο μας που είναι ευλογημένος από τον Θεό και ευνοημένος από την φύση για να μπορέσει η επόμενη μέρα μετά τον εφιάλτη, να είναι αντάξια της αξίας, του ιστορικού και φυσικού πλούτου του τόπου μας.

 

Ασφαλώς και έχει θητεύσει ως διοικητής  και μάλιστα με επιτυχία  ο νυν δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος όμως δεν ανήκει στις αρμοδιότητές του, η θωράκιση του νοσοκομείου Πρέβεζας και συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, έχει η Περιφέρεια Ηπείρου και όχι οι δήμοι. Πρωταπριλιά λοιπόν σήμερα, καλό μήνα σε όλους και σε όλες!  Θα δώσουμε τις μάχες μας, θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα