Πέμπτη, 25/04/2024 | 16:23

Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” : Είμαστε όλοι μαζί απέναντι στον ύπουλο και αόρατο εχθρό

846 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/03/2020, 2:22 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει πια για τα καλά.  

Σε καθημερινή βάση γινόμαστε αποδέκτες πληροφοριών  αναφορικά με τον Κορονοϊό, από κάθε γωνιά του κόσμου και φυσικά από κάθε γωνιά της χώρας. Ως ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” έχοντας ως κύριο στόχο, κύριο μέλημα τη φιλοσοφία “Πρώτα ο Δημότης” σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία απλώνουμε χείρα συνεργασίας και καλούμε σε εγρήγορση την  δημοτική αρχή Πρέβεζας και όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, απέναντι στον επιθετικό, ύπουλο και αόρατο εχθρό. 

Πέρα από τα απολύτως απαραίτητα που ορθώς έχουν γίνει από τον δήμο Πρέβεζας, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να θωρακίσουμε τον δήμο Πρέβεζας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και να προστατεύσουμε τους δημότες Πρέβεζας. 

Προς αυτή την κατεύθυνση καλούμε τη δημοτική αρχή και όλες τις δημοτικές παρατάξεις στη συγκρότηση ομάδας Αλληλεγγύης και στήριξης των ηλικιωμένων, των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και όσων έχουν ανάγκη περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. 

Προτείνουμε να υπάρξει ένας συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνου για να επικοινωνούν μαζί μας οι δημότες και να καταγράφονται με αμεσότητα περιστατικά που χρειάζονται βοήθεια, όπως η μεταφορά προς τις οικίες τους , τρόφιμα, φάρμακα κ.α.  Προς αυτή την κατεύθυνση προτείνουμε να υπάρξει και η συγκρότηση εθελοντικής ομάδας από όλες τις παρατάξεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Σ’ αυτή τη δύσκολη και σκληρή συγκυρία να μην επιτρέψουμε σε κανένα δημότη να περάσει μόνος του αυτή τη σκληρή δοκιμασία.  

Σύμφωνα με τους ειδικούς το “Τσουνάμι” έρχεται και βέβαια κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει. 

Πρέπει να είμαστε και είμαστε όλοι μαζί απέναντι στον ύπουλο και αόρατο εχθρό

ΠΡΕΒΕΖΑ  18/03.2020 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”

Γιώργος Νίτσας

Αναστάσιος Αμάραντος

Ιωσήφ Στύλος

Γιώργος Ντόντης

Νίκος Λουφέκης

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα