Τρίτη, 19/03/2024 | 11:58

Πρέβεζα : Παλλαϊκός ξεσηκωμός για την ποδαράτη του Κομιτάτου-Την Κυριακή η συνάντηση των Γκρουπς

906 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/02/2020, 7:46 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας : Ποδαράτη παρέλαση! Απόδειξη αγάπης!!!

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την κορύφωση των εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου «Κομιτάτο  Πρέβεζας» στην αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου την Πρέβεζα. Στα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας επικρατεί έντονη κινητικότητα και Καρναβαλική διάθεση και το ίδιο ισχύει και για το παραδοσιακό Καρναβάλι των γυναικών Πρέβεζας. Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου  είναι η πρώτη μεγάλη  Αποκριάτικη παρέλαση στην οποία συμμετέχουν όλα τα Γκρουπ, με τις φετινές, περσινές ή και παλιότερες αποκριάτικες στολές τους. Αφετηρία είναι το λιμάνι της Πρέβεζας και συγκεκριμένα το ύψος που είναι  το άγαλμα της Γοργόνας και τερματισμός η πλατεία Ανδρούτσου.

Η ποδαράτη παρέλαση αποτελεί για τους χιλιάδες Καρναβαλιστές και τις χιλιάδες Καρναβαλίστριες απόδειξη αγάπης. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή, τόσο μεγαλύτερη είναι η αγάπη τους για το Κομιτάτο.

Ποδαράτη παρέλαση-Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Ώρα συνάντησης : 19.30 τόπος συνάντησης : Άγαλμα Γοργόνας Λιμάνι Πρέβεζας. Ώρα εκκίνησης 20.00. Τερματισμός : Πλατεία Ανδρούτσου

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΑΡΑΤΗ

 

Η Συνάντηση των Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

 

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00 γίνεται η συνάντηση των εκπροσώπων των Γκρουπ και του πολιτιστικού συλλόγου ¨Κομιτάτο Πρέβεζας”στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.   Τα Γκρουπ θα πρέπει να τηρήσουν τους όρους συμμετοχής τους στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Οι εκπρόσωποι των Γκρουπ  θα προμηθευτούν δωρεάν Αποκριάτικο υλικό σε σερπαντίνες, Σφυρίχτρες, χαρτοπόλεμο κλπ, θα ενημερωθούν για τους τρόπους διεξαγωγής της παρέλασης και θα δηλώσουν τα άρματά τους και τους οδηγούς των αρμάτων τους και θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά της παρέλασης των Γκρουπ.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα