Σάββατο, 20/04/2024 | 14:15

Και επίσημα πλέον, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχήθηκε καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι!

1156 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2020, 1:23 μμ | 0 σχόλια

 

Με επίσημο τρόπο την τελετή επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχήθηκε καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι. Στο πάρκινγκ (εκεί που υπήρχε ο κινηματογράφος ΓΚΛΟΡΙΑ) από νωρίς το απόγευμα ήταν όλα έτοιμα για τη γιορτή της πόλης, για τον ερχομό του Καρναβαλιού. Τα χορευτικά και τα μουσικά σχήματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οι σχολές Pa Bailar, Dance Flame, Step up and move your body, “χοροχώρος Έκφραση”, οι “krotalarta” και το “Ηχοτρόπιο, ο DJ Κώστας Προβατάς δημιούργησαν ένα υπέροχο κλίμα, μεταφέροντας τον ρυθμό και την έκφραση της Αποκριάς σε όλο τον κόσμο. Η οργανωτική ομάδα του Κομιτάτου αποτελούμενη από τους Κώστα Βλάχο, Χρήστο Λούπα, Σπύρο Παπαδιώτη, Γιώργο Μάστορα, Θωμά Τσούνη, Στέλιο Παπαδία, μοίραζε δωρεάν σουβλάκια , λουκάνικα, χυμούς, αναψυκτικά, κρασί, μπύρες, τσίπουρο, προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.   Εξαιρετική ήταν η συνεργασία με τον δήμο Πρέβεζας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του δήμου και τη συνεργασία με τον Μπάμπη Γουρνάρη για τον ήχο, αλλά βεβαίως και με την Δήμητρα Κοψάρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον δήμο Πρέβεζας και τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη, τον Αντιδήμαρχο Λεωνίδα Αργυρό, την Αντιδήμαρχο Αθηνά Κωνσταντάκη. Ένα μεγάλο ευχριστώ στη Δημοτική αστυνομία Πρέβεζας, για τις προσπάθειες να μείνει άδειο το πάρκινγκ για να γίνει η τελετή. Την κήρυξη της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού έκανε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου!

 

 

 

 

Για μια ακόμη φορά, σε μία ακόμη εκδήλωση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ο δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας έδωσε το παρόν, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη στο θεσμό του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

 

 

Από την παρέα του 2006 του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, παραβρέθηκαν ο Γιάννης Τσεγγελίδης οικογενειακώς και ο Σπύρος Τσάκης, εξαιρετικός! Μέσα σε 15 χρόνια γράφτηκε μεγάλη ιστορία και κάθε χρόνο σπάει τα κοντέρ το Καρναβαλικό Κομιτάτο  Πρέβεζας και είναι κάτι από παραπάνω σίγουρο ότι τα καλύτερα έρχονται,

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζς ευχαριστεί τα σούπερ Μάρκετ Polis και “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, τα κρεοπωλεία ΚΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Γιολδάσης -Παπαδόπουλος και ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ, την ποτοποιία του Θωμά Φυσέκη και την ποτοποιία του Βασίλη Ευαγγέλου. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχαριστεί τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση, τον Γιώργο Ευσταθίου, τον Δημήτρη Πάτση, τον Χρήστο Ανεμοζάλη, την Αθηνά Παππά, την  Βάσω Λαδιά, την Άντα Ζιώγα, τον Βασίλη Κούρκουλα και όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Ειδικό ευχαριστώ στον Δημήτρη Γκόλια από τη Δημοτική ενότητα Πρέβεζας και συγκεκριμένα το τοπικό συμβούλιο.

Με το… “επίσημο” καλημέρα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, η Πρέβεζα το Σαββατόβραδο 1η Φεβρουαρίου είχε πολύ μεγάλη κίνηση στα κατστήματά της, γεγονός που προϊδεάζει για τις επόμενες σίγουρα πιο μαζικές εκδηλώσεις, όπως είναι ο “Κόκκινος Χορός” που πραγματοποιείται το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου,

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας όμως έχει μπροστά του, τον απόλυτα αποκριάτικο χορό τον “Κόκκινο χορό” με τον Πασχάλη Live στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα στην Πρέβεζα, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 22.00, ήδη πολύς κόσμος έχει πιάσει ήδη θέση για το μεγάλο evnet, όλοι και όλες έχουν ετοιμάσει τις κόκκινες αποκριάτικες στολές τους ή τα κόκκινα ρούχα και ετοιμάζονται για μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Για σας που θέλετε να κλείσετε θέση-θέσεις στον “Κόκκινο χορό” μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Χρήστο στο 6945215266 και Σπύρο στο 6947565249.

Η ποδαράτη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, στην οποία συμμετέχουν όλα τα Γκρουπ με τις περσινές οι παλιότερες στολές και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Με αφετηρία το σημείο της Γοργόνας στην παραλία Πρέβεζας και κατάληξη την πλατεία Ανδρούτσου (ώρα 20.00) . Μια υπέροχη γιορτή που θα φέρει ένα άλλο αποκριάτικο χρώμα στην Αποκριάτικη Πρωτεούσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα. Μια πολύ ελεύθερη αποκριάτικη βραδυνή παρέλαση που δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμία, από σας που αγαπάτε το Κομιτάτο και τον τόπο μας.  Και συνεχίζουμε…

Για τις παρέες, τα καταστήματα, τους συλλόγους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τα φροντιστήρια και όλοι όσοι έχουν δημιουργήσει τα αποκριάτικα θέματά τους και τα Γκρουπ τους, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα παραπάνω τηλέφωνα, επικοινωνώντας με τα συγκεκριμένα άτομα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας : Σπύρο Πλέουρα (κιν 6947565249 τηλ 2682100269), Χρήστο Λούπα ((6945215266) Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447), Στέλιο Παπαδία (6937099285), Κώστα Βλάχο (6944167674), Γιώργο Μάστορα ((6944691288), Σπύρο Κόκκαλη (6932240169).

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα