Σάββατο, 20/04/2024 | 15:35

Κώστας Μπάρκας στον Σκάι: Η Νέα Δημοκρατία φοβάται να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα και κρύβεται πίσω από ψιθύρους και κουτσομπολιά

608 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/02/2020, 2:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, τόσο ως προς το πλήθος των παραβρισκόμενων, όσο και ως προς τα πολλαπλά μηνύματα που εξέπεμψε, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Σήμερα» του Τηλεοπτικού Σταθμού Σκάι, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας. Η υλοποίηση μιας τόσο επιτυχημένης εκδήλωσης, σύμφωνα με τον κ. Μπάρκα, έγινε για τρεις λόγους. Πρώτον, εν όψει του Συνεδρίου ο ΣΥΡΙΖΑ, επτά μήνες μετά τις εκλογές έδειξε τον οδικό χάρτη για τη νέα διακυβέρνηση, «την οποία διεκδικούμε όποτε κι αν γίνουν εκλογές.». Δεύτερον, την ανάδειξη των ψεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία πολιτεύτηκε ως αξιωματική αντιπολίτευση και κέρδισε τις εκλογές και τις αδυναμίες που προέκυψαν το επτάμηνο αυτό. Τρίτον, να διατυπωθεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι η Νέα Δημοκρατία χειρίζεται μόνο επικοινωνιακά τα προβλήματα της χώρας.

Αναφερόμενος σε όσα διασπείρονται από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τη μορφή φημών, ψιθύρων και διαφόρων μορφών κουτσομπολιών για ενδεχόμενη δίωξη του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μπάρκας υπογράμμισε με νόημα «Οι Νεοδημοκράτες φοβούνται να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα και κρύβονται πίσω από πράγματα που δεν στέκουν. Είναι, όπως είχε πει κάποτε και η κ. Μπακογιάννη, «κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες.» ».

Δείτε σχετικά στο παρακάτω video:

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα