Πέμπτη, 25/04/2024 | 12:27

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας : Δημιουργία Τουριστικής Προβολής στην Βέροια

615 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/01/2020, 6:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η δεύτερη Πόλη είναι η Βέροια για την Τουριστική προώθηση που επιλέχτηκε από την Νέα Ένωση ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας πλαισιωμένη βεβαίως από το ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας αλλά και σε συνεργασία με την στήριξη της Κυρίας Κυριακής Λεοπούλου με εθελοντές και Συλλόγους που επιθυμούν να έρθουν μαζί μας στην αποστολή. Συνεχίζουμε με δυναμική , αποφασιστικότητα , τολμούμε με εξωστρέφεια και στο επίπεδο να επιλέξουμε πόλεις οι οποίες οι κάτοικοι αυτών έχουν ενδιαφέρον να μας επισκεφτούν για τις διακοπές τους.

Θα είμαστε μια δυναμική ομάδα από την Πρέβεζα όπου με ψυχή και αγάπη για τον Νομό μας θα παρουσιάσουμε και θα συζητήσουμε με τους κατοίκους της Βέροιας για ποιό λόγο θα πρέπει να επισκεφτούν τον Νομό μας. Εκεί θα έχουμε φυλλάδια όπου και θα διανείμουμε , θα υπάρχει τσίπουρο και ούζο από τοπικούς παραγωγούς που θα προσφέρουμε σε όλους όσους επισκεφτούν το περίπτερο. Επίσης διάφορα τοπικά εδέσματα  όπως πίτες , ελιές , θαλασινά κ.α. και θα πλαισιώσουμε την εκδήλωση αυτή με χορευτικά και ήχους από την Ήπειρο και τον Πόντο όπου θα απολαύσουν οι μελλοντικοί επισκέπτες του Νομού μας.

Θέλουμε να προσκαλέσουμε όποιον επιθυμεί να έρθει να προσφέρει βοήθεια ή διάφορα τοπικά προϊόντα για να κεράσουμε την ημέρα αυτή.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ του Νομού μας , την Διοίκηση , τους Μετόχους και τον Πρόεδρο Κο Κωνσταντίνο Παππά για την συνεργασία. Ευχαριστούμε επίσης την Κα Κυριακή Λεοπούλου για την μεγάλη συνεισφορά της διοργάνωσης όπως και όλους τους εθελοντές που θα συμμετέχουν στην αποστολή. Μένει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αποστολή και ήδη ετοιμάζουμε την επόμενη δράση στην επόμενη πόλη.

Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα μέχρι την Πέμπτη 16/01 και ώρα 15:00.

6944 439796 (Κος Πολύκαρπος) και

6942 786330 (Κα Κυριακή)

e-mail : nex.prevezas@gmail.com

Δηλώσεις συμμετοχής εως Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ώρα 15:00

 

Μ ε τιμή

Το  Δ.Σ.  της  Νέας Ενωσης

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα