Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:03

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ 3

1530 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/01/2020, 11:17 πμ | 0 σχόλια

 

 

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στις 13:30 θα προβληθεί από την πετυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Κυριακή στο Χωριό» το χωριό του Αγίου Θωμά Πρεβέζης ως επίκεντρο. Το συνεργείο της εκπομπής φιλοξενήθηκε έπειτα από πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας και επιμελήθηκε την θεματολογία σε συνεργασία με το συνεργείο της εκπομπής. Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία τον Σύλλογο του Αγίου Θωμά και τον Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας αλλά και όλους όσους πρόσφεραν εθελοντικά την βοήθειά τους και τις υπηρεσίες τους όπως γεύματα , πρωινά , διαμονή κλπ. Φυσικά αναφέρονται τα ονόματά τους στους τίτλους της εκπομπής.

Στην διάρκεια της εκπομπής ο τηλεθεατής θα δεί κυρίως το χωριό του Αγίου Θωμά , το Νεκρομαντείο , το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο , τον Μυθικό Αχέρωντα με ιππασία και ράφτινγκ , το ψάρεμα στην Λασκάρα , το μάζεμα της ελιάς , την παραγωγή ελαιολάδου , το ψάρεμα με πυροφάνι στον Αμβρακικό Κόλπο αλλά και άλλα σημαντικά σημεία του Νομού μας. Επίσης θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις την ημέρα που γιορτάσαμε στο Λιμάνι του Αγίου Θωμά με εκλεκτούς καλεσμένους , χορευτικά , παραδοσιακά φαγητά , τοπικούς παραγωγούς και άλλα δρώμενα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας την παραγωγή της εκπομπής ALFA PRODUCTION αλλά και το κανάλι της ΕΡΤ 3 για την προβολή αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε αρκετά χρόνια.

Η Νέα Ένωση ξενοδόχων συνεχίζει με δυναμική και παραγωγική δράση για την προβολή και προώθηση του Νομού μας.

Το σίγουρο είναι ότι θα πάμε για το επόμενο επεισόδιο.

Σας ευχόμαστε καλή τηλεθέαση.

ΚΥΡΙΑΚΗ , 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ώρα : 13:30

Παρουσίαση : Μαρούλα Μαλιαχόβα

Ρεπορτάζ : Φανή Αρβανιτίδου

Σκηνοθεσία : Σταύρος Παρχαρίδης

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα