Τρίτη, 19/03/2024 | 05:59

Διάψευση Σεναρίων : Στην τελική διαδικασία η προκήρυξη για την πρόσληψη Φαρμακοποιού στον ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας

735 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2020, 2:21 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με κύριο θέμα της η εφημερίδα ΤΟΜΗ στην ενημέρωση κυκλοφόρησε με τίτλο : Λύση στο παρά πέντε, αναφορικά με την πρόσληψη φαρμακοποιού στον ΕΟΠΠΥ Πρέβεζας. Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, ωστόσο  με δελτίο τύπου του γραφείου του  βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιου Γιαννάκη, διαψεύδονται τα όποια σενάρια.

 

 

Συγκεκριμένα : Με αφορμή πληροφορίες που διακινούνται μέσω κυρίως του Ηλεκτρονικού Τύπου της Πρέβεζας και αφορούν την πορεία της στελέχωσης του ΕΟΠΥΥ με Φαρμακοποιό, ο Βουλευτής Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η προκήρυξη για την πρόσληψη Φαρμακοποιού στον ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας βρίσκεται στην τελική διαδικασία. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ωστόσο η μόνιμη Φαρμακοποιός που υπηρετεί στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας, εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων τόσο του Νομού μας όσο και όμορων Νομών, μέχρι να καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης.

 

Σε ότι αφορά στην επίσκεψη στην ΄Ηπειρο διευθυντικού στελέχους του ΕΟΠΥΥ, σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για προγραμματισμένη περιοδεία στις Μονάδες Υγείας Ιωαννίνων, ΄Αρτας και Πρέβεζας κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωστοποιηθούν και θα δημοσιοποιηθούν όλα τα παραπάνω. 

 

Από το Γραφείο Τύπου

του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης

κ. Στέργιου Γιαννάκη.

          

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα