Πέμπτη, 18/04/2024 | 21:15

Μήνυμα Κώστα Μπάρκα με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τα τροχαία ατυχήματα

716 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/12/2019, 12:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας Κώστας  Μπάρκας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης σε σχέση με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, παράλληλα με τις ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους αποστέλλει μήνυμα σε όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της Ηπείρου, με το οποίο ζητά την προβολή σχετικού video clip, που παρήγαγαν μαθητές και δάσκαλοι της ΣΤ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου Χανίων και προβλήθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής.

«Η οδική ασφάλεια και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω απ΄όλα. Προς τον σκοπό αυτό, να αξιοποιήσουμε κάθε μέσο, που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να αφυπνίσουμε συνειδήσεις και η χώρα μας να πάψει να έχει την θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη σε θανατηφόρα τροχαία», επισημαίνει, ο κ. Μπάρκας.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Φίλες και Φίλοι,

Σας αποστέλλεται βίντεο για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε σχέση με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, το οποίο παρήγαγαν μαθητές και δάσκαλοι της ΣΤ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου Χανίων και προβλήθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής.

Πρόκειται για μία εθελοντική, συλλογική και συγκινητική προσπάθεια των παιδιών, τα οποία κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Πολυμέσων για την Οδική Ασφάλεια, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «ο Άγιος Χριστόφορος» – «Στηρίζω». Στόχος του διαγωνισμού, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, είναι η ενίσχυση της οδικής παιδείας.

Αναγνωρίζοντας τον διαρκή αγώνα τους και στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση της οδηγικής και οδικής συμπεριφοράς, προτείνεται η προβολή του συγκεκριμένου video clip, σε βάθος χρόνου, από όλα τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα της περιοχής μας. 

Η οδική ασφάλεια και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω απ΄όλα. Προς τον σκοπό αυτό, να αξιοποιήσουμε κάθε μέσο, που έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να αφυπνίσουμε συνειδήσεις και η χώρα μας να πάψει να έχει τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη σε θανατηφόρα τροχαία.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγιές και Δημιουργικό το Νέο Έτος.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oCPOV1NNyLY&feature=emb_logo

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα