Τρίτη, 23/04/2024 | 22:52

Ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου για την εορτή των Χριστουγέννων

1031 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/12/2019, 7:09 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Δημότες και πολίτες του Δήμου Πρέβεζας, πολυαγαπημένα μας παιδιά,

 

Πάντα τις Άγιες ημέρες της γέννησης του Θεανθρώπου, η οποία μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία, γινόμαστε όλοι μας και πάλι «μικρά παιδιά». 

 

Προσκυνούμε ευλαβικά το Χριστό μας στη φάτνη και εμπνεόμαστε από το χαρμόσυνο και λαμπερό μήνυμα της γεννήσεως του Κυρίου μας, σαν το άστρο των άστρων που το σήμανε.

 

Εύχομαι ολόψυχα, σε κάθε σπιτικό στο Δήμο της καρδιάς μας, σε κάθε γωνιά του Δήμου Πρέβεζας, σε όλον τον ελληνισμό στην οικουμένη και για όλους τους ανθρώπους, Ορθόδοξους Χριστιανούς και μη, η ευλογία των Χριστουγέννων να αποτελέσει το φως της αλήθειας, την αγάπη στην καρδιά και τη ζεστασιά στη ψυχή που ευελπιστούν και ψάχνουν στις δύσκολες εποχές μας!

 

Όλοι μας στο Δήμο Πρέβεζας, αιρετοί και προσωπικό, αυτές τις ξεχωριστές ημέρες θα πράξουμε και πράττουμε το απαιτούμενο καθήκον μας για καλύτερες εορτές με μεγάλη χαρά και αίσθηση ευθύνης ως προς όλους εσάς και κυρίως προς τους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, τα παιδιά ! 

 

Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αποκορύφωσης της αγάπης και της αληθινής αλληλεγγύης μέσα από την καρδιά μας και σας καλώ να το κάνουμε όλοι μας πράξη πέρα από τις ευχές των λόγων, με ουσία και ταπεινότητα προς τους συνανθρώπους μας. 

Σας εύχομαι ολόκαρδα ευτυχισμένα και ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία, ειρήνη, αγάπη και πρόοδο σε κάθε επίπεδο, παίρνοντας το παράδειγμα από τα παιδιά και το μήνυμα της γεννήσεως του Θείου Βρέφους!

 

Νικόλαος Γεωργάκος

Δήμαρχος Πρέβεζας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα