Τρίτη, 19/03/2024 | 10:00

Στη Σλοβενία, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “WestEast Chord”,Μικτή και Παιδική χορωδία Πρέβεζας “Αρμονία”

914 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/11/2019, 9:20 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Συνεχίζοντας τις επιτυχείς της εμφανίσεις η Μικτή και Παιδική χορωδία Πρέβεζας “Αρμονία” συμμετείχε σε εμφανίσεις στη Σλοβενία, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “WestEast Chord”, που εκπονείται από τη χορωδία μας σε συνεργασία την Χορωδία “Vassil Arnaoudov” από τη Σόφια της Βουλγαρίας και την Ακαδημαϊκή Χορωδία του Koper της Σλοβενίας. Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου συμμετείχε σε κονσέρτο στον καθεδρικό ναό του Koper, όπου σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση μαζί με τις άλλες χορωδίες και σε συνεργασία με την πανεπιστημιακή συμφωνική ορχήστρα του Koper, παρουσίασε το έργο “Missa Brevis” του Ambrož Čopi. Η χορωδία μας καταχειροκροτήθηκε για την απόδοσή της από το κοινό στον κατάμεστο ναό. Παράλληλα, επισκέφτηκε το Σπήλαιο στην πόλη Postojna, ενώ ξεναγήθηκε και στις πόλεις Piran και Λουμπλιάνα.
Την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, το παιδικό μας τμήμα συμμετείχε στην εκδήλωση για τα 21 χρόνια της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα, όπου κάλυψε το καλλιτεχνικό μέρος και απέσπασε τα θερμά σχόλια όλων των επίσημων προσκεκλημένων στην εκδήλωση.
Το ΔΣ εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά του σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας που συμμετείχαν και τους εύχεται ολόψυχα πάντα επιτυχίες με υγεία και χαρά. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην καλλιτεχνική διευθύντρια και μαέστρο των τμημάτων μας, κ. Ανέλια Στεφάνοβα για τη δουλειά της όλον αυτό τον καιρό, καθώς και στην πιανίστα μας κ. Δήμητρα Αποστολίδου, που συνόδευσε τη χορωδία μας και στις δύο εκδηλώσεις.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι ακροάσεις για νέα μέλη, τόσο στο φυτώριο της παιδικής μας χορωδίας(παιδιά δημοτικού), όσο και για τη στελέχωση του τμήματος ενηλίκων – Μικτή Χορωδία (Σοπράνο, Άλτι, Τενόροι, Μπάσοι) αφού η χορωδία μας ξεκινάει καινούριο ρεπερτόριο για την νέα χρονιά, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συμμετοχές σε διάφορες εκδηλώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του ΔΣ ή την Καλλιτεχνική μας διευθύντρια, κ. Ανέλια Στεφάνοβα

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα