Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:05

Πρέβεζα : βραδιά μνήμης και τιμής για τις ΕΛΕΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ-ΛΕΛΕΚΟΥ & ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΛΕΚΟΥ -ΤΑΤΑΚΗ

1139 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/11/2019, 7:11 μμ | 0 σχόλια

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Πρέβεζας η Ένωση ελλήνων λογοτεχνών και ο πολιτιστικός σύλλογος Πρέβεζα σας προσκαλούν στη βραδιά μνήμης και τιμής για τις ΕΛΕΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ-ΛΕΛΕΚΟΥ & ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΛΕΚΟΥ -ΤΑΤΑΚΗ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 και ώρα 6.30 μμ στη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Αθηνά Κωνσταντάκη σύμβουλος πολιτισμού του δήμου Πρέβεζας, ο Λευτέρης Β. Τζόκας πρόεδρος Ε.Ε.Λ. θα προλογίσει ο Κώστας Λογοθέτης πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Πρέβεζα”. Θα μιλήσουν ο Τάκης Παπαδημητρίου κοσμήτορας της Ε.Ε.Λ. ο Μανούσος Μανουσάκης σκηνοθέτης. Συντονίζει η Μαριάνα Πολίτη. Διαβάζει η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου Φιλόλογος-ποιήτρια. Η Παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για μας.

 

Η  Ελένη Πρεβεζάνου- Λελέκου γεννήθηκε στη Πρέβεζα. Εκπαιδευτικός , συγγραφέας και ζωγράφος άφησε πίσω της αξιόλογο πνευματικό έργο.

Από το γάμο της με τον Σταύρο Λελέκο, ελληνιστή, απέκτησε τέσσερα κορίτσια: τη μεγάλη μας ηθοποιό Ειρήνη Παππά, την καθηγήτρια και συγγραφέα, Δέσποινα Λελέκου- Τατάκη, μητέρα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη και δύο επίσης επιστήμονες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα