Τρίτη, 19/03/2024 | 13:54

Ο Χρήστος Κοτσίνης εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Πρέβεζας στη Γενική Συνέλευση Ελληνο-Κυπριακού Δικτύου Επιμελητηρίων

870 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/11/2019, 5:40 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2019 στα Χανιά, Κρήτης, η Γενική Συνέλευση του Ελληνο-Κυπριακού Δικτύου Επιμελητηρίων, με συμμετοχή των Επιμελητηρίων Πάφου, Πρέβεζας, Χανίων, Φλώρινας, Λέσβου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός έργου του Δικτύου, παρουσίαση οικονομικών καταστάσεων από τον απερχόμενο πρόεδρο και λήφθηκαν αποφάσεις για εξωστρεφείς δράσεις που θα προωθήσουν την επιχειρηματικότητα των μελών των Επιμελητηρίων του Δικτύου.

Ακολούθως μετά από διαβουλεύσεις και γενική αποδοχή από τους παρευρισκομένους, Πρόεδρος του Δικτύου ανακηρύχθηκε ομόφωνα ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων Αντώνης Ροκάκης. Το Επιμελητήριο Πρέβεζας  εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρό του κο Κοτσίνη Χρήστο  ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανασυγκρότηση του Δικτύου,  και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Πρόεδρο. Στο πλαίσιο του προγραμματισμού αποφασίστηκαν οι ακόλουθες δράσεις:

  • Προώθηση της Ελληνοκυπριακής Επιχειρηματικής Συνεργασίας μέσα από την θεσμοθέτηση Ετήσιου Ελληνοκυπριακού Επιχειρηματικού Forum, το οποίο θα συνοδεύεται με B2B συναντήσεις και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και μέσα από την λειτουργία ηλεκτρονικού χώρου προσφοράς και ζήτησης επιχειρηματικών ευκαιριών/συνεργασιών.
  • Διοργάνωση κοινών ελληνοκυπριακών επιχειρηματικών αποστολών και συμμετοχών σε εκθέσεις τρίτων χωρών, μέσα από την εκπόνηση ετήσιου κοινού προγράμματος εκθέσεων & επιχειρηματικών αποστολών.
  • Προώθηση της ελληνοκυπριακής κουζίνας, μέσα από την σχεδίαση κοινών μαγειρικών συνταγών και menu.
  • Προώθηση της ελληνοκυπριακής συνεργασίας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από την λειτουργία ηλεκτρονικού χώρου προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα