Πέμπτη, 25/04/2024 | 23:25

Δήμος Πρέβεζας : Ανοιχτός διαγωνισμός για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αναβάθμισης των παιδικών χαρών

723 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/11/2019, 12:02 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αναβάθμισης των παιδικών χαρών μέσω του προγράμματος “«Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, προχωρά ο Δήμος της Πρέβεζας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 246.760,00 ευρώ και τα νέα όργανα με τα δάπεδα ασφαλείας θα τοποθετηθούν στις υφιστάμενες παιδικές χαρές Ωρωπού , Στεφάνης , Νέας Σινώπης (Αρχάγγελος) , Αγίου Θωμά , Νικόπολης, Καναλίου, Νεοχωρίου και Εργατικών Κατοικιών Αγίου .Γεωργίου ενώ κάποια από αυτά θα αντικαταστήσουν φθαρμένα όργανα στις παιδικές χαρές Λευκαδίτικων , Πυροβολικού , Κηποθεάτρου και Ανθόκηπου. Θα γίνει επίσης προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων για το φωτισμό των παιδικών χαρών. 

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος θα προμηθευτεί και θα τοποθετήσει 20 κούνιες νηπίων και παιδιών, 8 μεταλλικές τραμπάλες, 9 ελατήρια ζωάκια, 11 σύνθετα όργανα, 1.200 τ.μ δάπεδα ασφαλείας, 64 πλήρη φωτιστικά σώματα, 9 πίλαρ καθώς και 2 όργανα για ΑΜΕΑ.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

“Αξιοποιούμε τους διαθέσιμους εθνικούς πόρους. 

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των παιδικών χαρών αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή. Ολες οι παρεμβάσεις θα γίνουν με μεγάλη προσοχή και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών μας”.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα