Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:27

Στο  Οικονομικό Φόρουμ Eurochambres, στη Ρώμη συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης

815 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2019, 11:12 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου  Πρέβεζας, κ. Ιωάννης Μπούρης, συμμετείχε στο  Οικονομικό Φόρουμ Eurochambres, που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2019 ως μέλος της αντιπροσωπείας των Ελληνικών Επιμελητηρίων.

 

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, διεξήχθησαν   παράλληλες συνεδριάσεις με θέματα τη βιώσιμη χρηματοδότηση των ΜΜΕ, την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα διασυνοριακά ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά  προγράμματα.

 

Οι συζητήσεις  επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό των προκλήσεων για τις επιχειρήσεις σε κάθε ένα από τα θέματα και στην εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπισή τους από τα επιμέρους Επιμελητήρια.

 

Αποφασίστηκε η εισήγησή μας στο Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο και στη  νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ευνοϊκότερη  πολιτική όσον αφορά  τους εργοδότες,  τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

 

Στο Οικονομικό Φόρουμ  των Ευρωεπιμελητηρίων δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών, πρακτικών  και εμπειριών ώστε να  υπάρξει κοινή ανταπόκριση  στις  κοινωνικοοικονομικές τάσεις και προκλήσεις του μέλλοντος .

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα