Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:18

Κώστας Μπάρκας : Κοινοβουλευτικό έργο, διαρκής και ενεργή παρουσία στο νομό, στην καθημερινή πολιτική ατζέντα του βουλευτή

634 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/10/2019, 5:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

 

Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τη δραστηριότητά του ο πρ. Υφυπουργός Εργασίας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, Κώστας Μπάρκας. Πέραν της έντονης κοινοβουλευτικής δράσης, με συνεχείς επερωτήσεις και αναφορές στη Βουλή για θέματα που αφορούν στη γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση στη χώρα η ειδικότερα στην Πρέβεζα – όπως  η πρόσφατη ερώτησή του για την αναστολή λειτουργίας του Φαρμακείου ΕΟΠΥΥ Πρέβεζας – η παρουσία του στο νομό είναι αδιάλειπτη. Ο κ. Μπάρκας βρίσκεται τακτικά και προγραμματισμένα κοντά στους πολίτες και τους φορείς της Πρέβεζας, πεπεισμένος ότι είναι ο μοναδικός τρόπος να μπορεί να έχει ο εκπρόσωπος των πολιτών στην εθνική αντιπροσωπεία ολοκληρωμένη άποψη για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και κατά συνέπεια την δυνατότητα κατάδειξης και προώθησης λύσεων. 

Ο κ. Μπάρκας συμμετείχε στις εκδηλώσεις εγκαινίων του μνημείου πεσόντων στην κεντρική πλατεία Καναλίου καθώς και του εορτασμού της  28ης Οκτωβρίου  με την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση  της νεολαίας.

Όλα αυτά δεν εμπόδισαν την ενεργό συμμετοχή του και φέτος στους 7ους Εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνα Δρόμου δέκα (10 χμ) χιλιομέτρων, εκπέμποντας το μήνυμα της αξίας της ενασχόλησης με τον αθλητισμό στα πλαίσια του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η συμμετοχή στα φετινά Άκτια αποκτά ιδιαίτερη σημασία διότι ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του αδικοχαμένου συμπολίτη Αστυνομικού Ηλία Καλαϊτζή, ο οποίος έτρεφε μεγάλη αγάπη για τις αθλητικές δραστηριότητες.   

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα