Τρίτη, 19/03/2024 | 06:41

Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε την Πρέβεζα…

2140 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2019, 3:25 μμ | 0 σχόλια

Ένα βαρύ πέπλο πένθους ήρθε μέσα στον ηλιόλουστο Οκτώβρη, να σκεπάσει ολόκληρη την Πρέβεζα. Από τη μία στιγμή στην άλλη, εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα ήρθε η τραγική είδηση της φυγής από τη ζωή, ενός νέου και αγαπητού ανθρώπου.

 

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της Πρέβεζας, “έφυγε” σκορπώντας θλίψη και πόνο και στους δικούς του ανθρώπους και σε ολόκληρη την Πρέβεζα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς ένα τόσο τραγικό γεγονός.

 

Εκείνη η μεριά όμως στο Metropolis Cafe στην παραλία Πρέβεζας, η οποία δέχθηκε το μεγαλύτερο σοκ, ποτέ πια δεν θα είναι η ίδια. Ο Πόνος αβάσταχτος, οι απορίες, τα ερωτηματικά και η προσπάθεια να συνειδητοποιήσεις το τραγικό γεγονός, χωρίς τελειωμό. Ότι και να πεις, ότι και να γράψεις, δεν είναι αρκετό. Μέσα στα ερωτηματικά ο τρόπος που ο Θεός παίρνει κοντά του, τους καλούς ανθρώπους. Ο Αντρέας θα βλέπει την αγαπημένη μας ΑΕΚ από ψηλά, μαζί με τα άλλα παιδιά της ΑΕΚ του ουρανού.

Η ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΕΡΓΗ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΡΕΑ…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα