Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:45

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ κ. Νίκο Γεωργάκο

634 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/10/2019, 6:19 μμ | 0 σχόλια

 

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε της Πρέβεζας, κ. Νίκο Γεωργάκο,

Οπως είναι γνωστό, αρκετές πόλεις της Ελλάδας ίδιου πληθυσμού με την Πρέβεζα έχουν κάνει καταπληκτικά αναπτυξιακά βήματα τα τελευταία χρόνια, αναπτυξιακά, περιβαλλοντολογικά και οικονομικά. Παράδειγμα: Τρίκαλα, Αργος, κλπ. Αντιθέτως η πόλη μας, η Πρέβεζα κινείται με ρυθμούς χελώνας. Τι φταίει? Είναι απλό! Ο Δήμος είναι μιά άτυπη ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ, αλλά δυστυχώς κρατικοδίαιτη. Το μυστικό της επιτυχίας ενός Δήμου έγκειται στο Δήμαρχο. Πρέπει να ΕΧΕΙ, υψηλό IQ, Φαντασία, Ικανότητα Management, και φυσικά να μήν είναι “τζομπάνος”. Δυστυχώς τα τελευταία 30 χρόνια οι Δήμαρχοι Πρέβεζας “έμπαζαν νερό” στις ιδιότητες αυτές. Κινούνταν δημαγωγικά, ρουσφετολογικά και επικοινωνιακά (“έλα Μήτσο να πιούμε δυό τσίπουρα”).

Και ήρθε η ώρα σας. ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ. Σας ψηφίσαμε. Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ήσαστε αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Εγώ ΔΕΝ σας ήξερα κάν! ΔΕΝ σας ψηφίσαμε επειδή μας πείσατε γιά τις ικανότητές σας. Αυτές θα κριθούν στήν πράξη. “Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”! Ούτε σας ψηφίσαμε επειδή υποστηριχθήκατε από τη ΝΔ. Στις Δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε ταλέντα. Σας ψηφίσαμε γιά να ξαφορτωθούμε την αποτυχημένη τέως Δημοτική αρχή. Σαν μιά ελπίδα εξόδου από το τέλμα. Προεκλογικά ένανα ένα πονηρό τέστ – παγίδα και ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ όλοι οι συνδυασμοί. Σε 20 προτάσεις ιδεών εκλήθηκαν να σχολιάσουν ποιές επικροτούν, και ΟΥΔΕΙΣ απάντησε! Μετά την εκλογή σας διάλεξα ένα δεύτερο τέστ παγίδα. Επέλεξα ένα ασήμαντο αίτημα πολιτών, το ξήλωμα ενός σάπιου κορμού φοίνικα, στην οδό Σπηλιάδου, και με επιτολή μου υπέβαλα το αίτημα ΣΕ ΣΑΣ. Πέρασαν 28 μέρες και ουδεμία απάντηση. Η επιτάχυνση έγινε με το χιούμορ!!! Μόλις τέθηκε επί του φοίνικα ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ πινακίδα,που έγραφε ότι δήθεν «κρίθηκε ως διατηρητέο μνημείο» η οποία φωτογραφήθηκε και έκανε το γύρο του διαδικτύου, η μισή Πρέβεζα έσκασε στα γέλια και και 24 ώρες συνεργείο ξήλωσε τον κορμό φοίνικα και σήμερα βάζει πλακάκια στο πεζοδρόμιο.

Συνέταξα ένα πίνακα με 30 δράσεις – έργα, από το πιό απλό των 100 Euro έως το πιό ακριβό των 50.000.000 $. Σας διαβεβαιώνω ότι ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ 10 δράσεις από τις 30, ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΤΕ. Αν υλοποιήσετε 20 στις 30 θα είστε ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας. Αν υλοποιήσετε 30 στις 30, θα είσαι ο καλύτερος Δήμαρχος του Πλανήτη.

 

 

ΠΩΣ; (1) Να προσλάβετε “τσακάλι” γραμματέα με IQ > 120 και δώστε εντολή να απαντά σε όλες τίς επιστολές πολιτών και να σας ενημερώνει ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. (2) Να Προσλάβετε έναν Manager με IQ> 130 έμπειρο και δώστε εντολή να προωθεί μελέτες και την υλοποίηση αυτών. Nα σε ενημερώνει κάθε εβδομάδα. (3) Να προσλάβετε ενα ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ δημοσιογράφο ως υπεύθυνο τύπου. Να ενημερώνει κάθε βδομάδα το κοινό ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ με λεπτομέρειες. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. Ενοχλούνται οι μή ικανοποιηθέντες. ΠαίρνεΤΕ ένα ψήφο και χάνετε 4. ΜΗΝ ΜΙΜΕΙΣΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. Δρούσαν ρουσφετολογικά και δημαγωγικά. ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δρ. Χαράλαμπος Γκούβας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα