Παρασκευή, 18/06/2021 | 19:37

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για το Forum Τουρισμού & Real Estate που διοργανώνει το Eλληνοσερβικό Επιμελητήριο

336 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2019, 4:11 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του για ανοιχτή πρόσκληση προς τους εκπροσώπoυς των επαγγελματιών  και επιχειρηματιών του τουρισμού που απευθύνει ο Δήμος Πρέβεζας, ο οποίος θα συμμετάσχει ως συνδιοργανωτής στο δεύτερο Forum Τουρισμού & Real Estate στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2019 που διοργανώνει το Eλληνοσερβικό Επιμελητήριο για δεύτερη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της Έκθεσης “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 8-10 Νοεμβρίου 2019. 

      Στο Forum θα συμμετέχουν επιχειρηματίες από Σερβία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, και φυσικά από την Ελλάδα. Στόχος του Forum είναι να αναδειχθούν προορισμοί όπως η Πρέβεζα, η Βοϊβοντίνα κλπ., και ως τουριστικοί να τύχουν προσοχής των επιχειρηματιών του τουρισμού. Στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς τιμήν των φιλοξενουμένων και στις 9 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το Forum όπου θα η Πρέβεζα θα έχει στη διάθεσή της χώρο για να παρουσιάσει τον Δήμο Πρέβεζας συνολικά.             

      Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Forum, στην Έκθεση “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” αλλά και στη λίστα των συμμετεχόντων τόσο στην Έκθεση όσο και του Forum, για να έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δράση.   Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Ελληνο – Σερβικού Forum Τουρισμού , με την οργάνωση του 2ου Forum Τουρισμού στα πλαίσια της κλαδικής έκθεσης PΗILOXENIA επιθυμία των διοργανωτών είναι  να αναδειχθούν περιοχές με τουριστικό ενδιαφέρον της Ελλάδας, της Σερβίας και της Βοσνίας.

Το Forum θα αποτελείται από τρείς (3) ενότητες.

   Στην πρώτη (1) ενότητα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση τουριστικών περιοχών Ελλάδας, Σερβίας και Βοσνίας.

   Στην δεύτερη (2) ενότητα θα παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του τουρισμού.

 Στην τρίτη (3) και τελευταία ενότητα θα πραγματοποιηθεί κλειστού τύπου συνάντηση (στρογγυλή τράπεζα) εκπροσώπων και επιχειρηματιών του τουρισμού όπου θα υπάρξουν δύο μέρη α) στο πρώτο μέρος θα συζητηθούν προβλήματα και προτάσεις για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και β) στη δεύτερη ενότητα θα δοθεί η δυνατότητα Β2Β συναντήσεων με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.  

    Μετά το πέρας του Forum θα υπάρξει κλειστή στρογγυλή τράπεζα με την συμμετοχή των επαγγελματιών για να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας αλλά και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας.                     

     Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους (Φόρμα Συμμετοχής) στην ιστοσελίδα www.greekserbian.com  το αργότερο ως 4 Νοεμβρίου 2019 και να επικοινωνήσουν με το  Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Πρέβεζας, στο e-mail:relations@1485.syzefxis.gov.gr (Αρμόδιος υπάλληλος Γιώργος Αλισανδράτος τηλ αριθ. : 6998.233.006). 

 

   ΠΡΟΣΟΧΗ* Η προεγγραφή είναι απαραίτητη για όλους μέχρι τις 4 Νοέμβριου για την συμμετοχή στις εργασίες του Forum αλλά και για την έκδοση κάρτας ελεύθερης εισόδου στην έκθεση “PHILOXENIA

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα