Πέμπτη, 25/04/2024 | 21:20

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου με το Δ.Σ του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας “ΕΛΠΙΔΑ”

863 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2019, 5:44 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Στόχος της  Δημοτικής Αρχής, η  Πρέβεζα να γίνει πόλη  φιλόξενη και φιλική για άτομα με Αναπηρία.

 

Συνάντηση   με το Δ.Σ του  Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας “Η Ελπίδα” πραγματοποίησε σήμερα στο   γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νικόλαος Γεωργάκος.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου (ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Μπέλλος, ο  Γραμματέας κ. Κοσμάς Βασιλειάδης και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ Κοσμάς  Βασιλειάδης )ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του Δημάρχου υπογραμμίζοντας ότι οι ίδιοι θα   σταθούν αρωγοί σε αυτό ,με κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων και κυρίως με διαρκή και ειλικρινή   συνεργασία.

Ο  κ.Γεωργάκος  ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ  της “Ελπίδας” για την επίσκεψη τους και τις  ευχές τους διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή  θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας.

Μια από τις βασικές επιδιώξεις  εξάλλου θα είναι η σταδιακή εναρμόνιση   των υποδομών της Πρέβεζας με τις οδηγίες που ισχύουν  στην Ευρωπαϊκή Ενωση , έτσι ώστε ο Δήμος να μπορέσει ισότιμα να παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης  και απρόσκοπτης μετακίνησης σε όλους όσοι ζουν σε αυτόν ή τον επισκέπτονται.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα