Τρίτη, 19/03/2024 | 12:44

Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο Μεσολόγγι! Α.Ε. Μεσολογγίου – ΠΑΣ Πρέβεζα 0-1

930 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/09/2019, 3:14 μμ | 0 σχόλια

 

Με το ίδιο σκορ,  νίκησε  ο ΠΑΣ Πρέβεζα την πορεία του στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κάνοντας  το 2 στα 2. Την πρώτη αγωνιστική νίκησε 1-0 τον Ναυπακτιακό Αστέρα, εντός έδρας και στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής νίκησε την Α.Ε. Μεσολογγίου με  τέρμα που σημείωσε ο Μπρούνο στο 21΄. Ο αγώνας έγινε σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα γεγονός που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών του Ιππόκαμπου. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα πήρε το πρώτο του τρίποντο εκτός έδρας και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. . Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας Καραπιπέρης κράτησε τη νίκη για τον ΠΑΣ Πρέβεζα αποκρούοντας πέναλτι που εκτέλεσε στο 75΄ο Κοντογιάννης.

 

Διαιτητής: Φωκάς

Βοηθοί: Ανδριανός – Σωτηρόπουλος

οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Μανιάτης, Παναγιωτόπουλος Π. (59΄ Πασπαλιάρης), Παναγιωτόπουλος Κ., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Ρεπετσάς, Πιστιόλης, Λίτσος, Γαβρίνας (59΄Πίτσι), Κοντογιάννης, Χάρπερ (83΄Φουνταλής).

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: (Μιχάλης Βλάχος) Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας (90΄Σακκάς), Λάκκας, Ιασωνίδης, Γκίνι (84΄Σκαμνέλος), Καρμoκόλιας, Φερεντίνος, Σιδέρης (45‘ Ελέζι), Μπρούνο, Λαζανάς Ανδρ. (64΄Κατσαρός).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα