Τετάρτη, 24/04/2024 | 09:48

Κώστας Μπάρκας : Ας ζητήσει μια συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης από τις οικογένειες των θυμάτων στο Μάτι

1016 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/09/2019, 5:50 μμ | 0 σχόλια

 

 

 «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια συγγνώμη στις οικογένειες των νεκρών στο Μάτι και στον ελληνικό λαό για το γεγονός ότι τους εξαπάτησε και τυμβωρύχησε σε μια εθνική τραγωδία» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ ότι για την φωτιά στο Μάτι ευθύνεται η κλιματική αλλαγή. Ο κ. Μπάρκας υπογράμμισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πριν τις εκλογές έλεγε ότι για τα θύματα στο Μάτι φταίει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ σήμερα κατάλαβε ότι για την εθνική τραγωδία φταίει η κλιματική αλλαγή. Οφείλει μια ειλικρινέστατη συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό».

Με αφορμή και την πρόσφατη μεταστροφή της Νέας Δημοκρατίας για το Μάτι, που ακολούθησε εκείνες για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το προσφυγικό, ο κ. Μπάρκας υπογράμμισε ότι «η ΝΔ έχει κάνει τόσο τοξικό το κλίμα της πολιτικής ζωής που δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα ξερά από τα χλωρά». Παράλληλα, αναφερόμενος στο ζήτημα της κυριαρχίας της Νέας Δημοκρατίας στα Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Μπάρκας σημείωσε ότι «την έλλειψη ενημέρωσης που προκύπτει από τα φιλικά προς τη Νέα Δημοκρατία ΜΜΕ θα την αμβλύνουμε με τον διάλογο που θα αναπτύξουμε με την κοινωνία.». 

Δείτε εδώ το βίντεο:

http://www.avgi.gr/article/10842/10230347/k-mparkas-o-k-metsotakes-opheilei-mia-sygnome-stis-oikogeneies-ton-nekron-sto-mati-video-

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα