Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:31

Επίσκεψη νέου Δημάρχου Πρέβεζας Ν. Γεωργάκου στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου

844 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/09/2019, 2:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το νέο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου  την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του.

Σε ευχάριστο κλίμα ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στο νέο δήμαρχο «καλή και δημιουργική θητεία» και έλαβε και αυτός  τις ανάλογες ευχές. Συζήτησαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τόνισαν την ανάγκη για ενίσχυση της συνεργασίας Περιφέρειας και Δήμου για την καλύτερη ανταπόκριση στα προβλήματα των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου υπογράμμισε ότι αποτελεί διαχρονική επιδίωξή του η στενή συνεργασία με το Δήμο, καθώς στη βάση αυτή αντιμετωπίζονται καλύτερα τα προβλήματα και οι προκλήσεις. «Όλοι, πιστεύω κινούμαστε από την αγάπη μας για τον τόπο και όλοι προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα». Στο ίδιο πνεύμα μίλησε ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με την Περιφέρεια και ότι ζητούμενο και στόχος είναι η επίτευξη συνεργειών.   Αυτή ήταν η πρώτη εποικοδομητική  συνάντηση, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα