Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:32

Ατραξιόν το…διατηρητέο μνημείο (!!!) ο κορμός φοίνικα στην Πρέβεζα. Για γέλια ή για κλάμματα;

1403 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/09/2019, 4:11 μμ | 0 σχόλια

 

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τη δημοτική αρχή, ιδιαίτερα προς την προηγούμενα (αλλά και στη νυν) ο κορμός Φοίνικα στην οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα, συνεχίζει να υπάρχει και να κλείνει το πεζοδρόμιο. Από το συγκεκριμένο σημείο όταν έχει κίνηση ο δρόμος, δεν μπορούν να περάσουν ούτε άτομα με ειδικές ανάγκες, ούτε μανάδες με καροτσάκια, ούτε έγκυες. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό, το να μην έχει κοπεί ο συγκεκριμένος κορμός του δέντρου τόσο καιρό.

 

 

 

 

Δε ζητάνε οι άνθρωποι στη Σπηλιάδου κύριοι του δήμου Πρέβεζας  να τους λύσετε δα και τον γόρδιο δεσμό. Να κοπεί ο κορμός του φοίνικα ζητούν, για να μπορεί να περνά ο κόσμος από το πεζοδρόμιο. Τόσο δύσκολο είναι πια; Πάντως ορισμένοι δεν χάνουν το χιούμορ τους παρότι κινδυνεύουν να χάσουν την υπομονή τους, αφού βάλανε και… ταμπέλα στον κορμό του Φοίνικα που γράφει :  ”  Ο ΠΑΡΟΝ ΣΑΠΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!!! Ο τέως και ο νυν δήμαρχος αρνούνται να τον κόψουν ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΛΕΥΣΗ ΠΕΖΩΝ.”

Είναι από τα ζητήματα που σε άλλους δήμους της χώρας, μοιάζουν βασικά, μοιάζουν στοιχειώδη, σε ότι αφορά τον δήμο Πρέβεζας; Η κατάσταση είναι για γέλια ή για κλάμματα;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα